Mesajul de suflet al unei doamne învățătoare pentru “Albinuțele” sale de la Școala Centrală, la final de clasa a IV-a

Social (Categoria articolului)

Unele povești se scriu cu stiloul, altele, cu sufletul. Rândurile de mai jos sunt scrise cu sufletul de o doamnă învățătoare și sunt adresate “Albinuțelor” sale, la final de clasa a IV-a.  Este un mesaj emoționant al unui dascăl care și-a înțeles și respectat misiunea, care a dus la capăt încă o promoție din ciclul primar, care se desparte acum de copiii pe care i-a călăuzit cinci ani în tainele educației.

“Am trăit o altă poveste: adevărată, frumoasă, cu multe bune și rele mai deloc... mai frumos ca-n viață!
Voi, dragii mei elevi de clasa a IV-a, ați fost o altă poveste a mea... S-a închis ultima filă din albumul elevilor “Centraliști”, din clasa a IV-a A. Cu emoție arzândă, dar cu bucuria dăruirii, doamna lor le-a oferit surprize la final de an școlar și de ciclu primar: costume de absolvenți, coronițe cu mesaj de (viitori) premianți, cărți pentru bucuria lecturii și diplome de absolvire. Și totul a culminat cu un banchet pe cinste oferit de către părinți.
Minunați elevi, minunați părinți !
Drum lin în viitor și mult succes în clasa a V-a, dragele mele “Albinuțe”!
Rețeta succesului pentru a avea un copil responsabil, bine pregătit, binevoitor, respectuos cu sine și cu cei din jur este relația armonioasă dintre părinți și profesori. Doar ECHIPA aceasta, împreună, găsește „cheița” care să se întoarcă de la sine și să valorizeze elevul, să-i aducă sclipire în ochi atunci când merge la școală. Am predat elevilor mei lecții pline de substanță și nu doar didactice...
Din suflet, mulțumiri părinților clasei mele, care mi-au înțeles misia și mi-au stat aproape!“

Profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu
Doamna "Albinuțelor" de la clasa a IV-a A

3042 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1744 vizualizari
08 dec. 2023 18:00

Accident la Florești, pe DJ 720. Au fost implicate patru autoturisme

1 comentarii

Pe drumul județean 720, care leagă comuna Florești de DN1, înainte de intersecția cu drumul național, s-a produs vineri seară un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme în care se aflau în total șapte ocupanți.

1169 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.

Alte stiri recente

791 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1939 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.