AJF Prahova a dat câștig de cauză pentru CS Câmpina în meciul cu Triumf Poiana Câmpina. Poienarii vor face apel

Sport (Categoria articolului)

După vreo trei rânduri de amânări, Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Prahova a luat joi, 12 mai, o decizie în privința omologării rezultatului partidei CS Câmpina - Triumf Poiana Câmpina. Și a decis 3-0 pentru CS Câmpina.

Argumentele comisiei le puteți regăsi in facsimil, unele dintre ele fiind nu numai naive, dar fără nicio legătură cu regulamentele AJF Prahova. Conducătorii formației din Poiana Câmpina s-au declarat nemumlțumiți de verdict și vor ataca decizia Comisiei de Disciplină la Comisia de Apel. Vă reamintim că partida care trebuia să se desfășoare pe 30 aprilie nu a mai avut loc după ce conducătorii formației Triumf au prezentat adeverințe medicale pentru nouă jucători, care au acuzat diverse probleme medicale. Vom reveni.

3024 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 12.05.2022 13:56 Așa cum am anticipat , a ajuns cazul la tovarășul crăngașu și a căstigat cine trebuie!🤔Oameni mici, proiecte pe măsură, legi și regulamente călcate în picioare. Romănia își merită numele de cea mai săracă și coruptă țară din UE.
  • ionel 12.05.2022 16:30 O singura intrebare am si eu, lasand deoparte decizia AJF. I se pare cuiva logic faptul ca - SAMBATA formatia Poiana Campina nu se poate prezenta la jocul cu CS Campina, invocand problemele de sanatate de mai sus, iar MIERCURI, la numai cateva zile, castiga 5-0 cu Carpati Sinaia, jucatorii regasindu-se, logic dupa scor si desfasurarea jocului, in mare capacitate de joc? De asemenea, daca verificam casetele tehnice arata doar doua diferente in primul 11 intre aceste doua jocuri…astfel ca acei 9 jucatori s-au vindecat de toate suferintele in mai putin de o saptamana. Mie mi se pare destul de clar ce s-a intamplat - sifonati dupa jocul cu Starchiojd au incercat sa mai recupereze din “infirmerie” sau le-a fost teama de joc. Am vazut ambele echipe anul asta dar daca meciul se joaca pana la urma cred ca deznodamantul ar fi mai sever de 3-0, nu exista grad de comparatie intre echipe. Cu respect.
  • Ionut 13.05.2022 07:29 Umbla vorba prin targ ca unii din cei cu toxiinfectie alimentara si colica abdominala ar fi fost vazuti pe litoralul marii negre....

Sport

1836 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2151 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

122 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

637 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.