Lucrări de februarie la Câmpina, în Parcul de la Soldat: schimbarea pavelelor (sparte) montate în noiembrie - decembrie 2018

Actualitate (Categoria articolului)

Despre lucrarea de modernizare a Parcului de la Soldat din municipiul Câmpina probabil că se poate scrie o carte. Asta fără partea cu mutarea statuii Soldatului în parcul de la notariate, operațiune care implică aproximativ 185.000 lei. Vorbim strict de lucrările de modernizare, cele ai căror indicatori tehnico-economici au fost aprobați de patru ori de Consiliul Local Câmpina, acele lucrări începute în aprilie 2018 și neterminate, încă.

Până în decembrie 2018, lucrările de modernizare a Parcului de la Soldat (Parcul Regele Mihai I, noua denumire) au fost realizate în proporție de 85%, după cum a afirmat primarul Horia Tiseanu la sfârșitul anului trecut. La jumătatea lui decembrie, lucrările au fost sistate, urmând să fie reluate anul acesta, imediat cum vremea va permite. Astăzi, în Parcul de la Soldat a apărut un muncitor al firmei constructoare (Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea) care s-a apucat să schimbe pavelele sparte peste iarnă. Pavele montate chiar la finalul anului trecut, când erau în toi pregătirile pentru sărbătorirea Zilei Naționale. Deci, în februarie 2019, se schimbă pavelele montate în noiembrie-decembrie 2018. Asta, după ce au mai fost schimbate o serie de pavele, sparte anul trecut, la câteva zile după montare.
Lucrările au început în aprilie 2018, iar din octombrie 2018, firmei constructoare i se percep penalități pentru întârziere. Nu știm la ce valoare au ajuns și nici dacă Primăria Câmpina a încasat până acum vreun ban. Ceea ce știm și vedem cu toții este faptul că lucrările din Parcul de la Soldat au fost o bătaie de joc pe bani publici chiar de la început. Bani mulți, 1.682.780 lei cu tot cu TVA.

Citiți și: "Eterna și fascinanta" poveste a lucrărilor din Parcul de la Soldat, care nu se mai termină...

3599 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radu Gheorghe 22.02.2019 16:17 lasati soldatul ca simbol al luptei cu prostia, al luptei hotilor cu banul public...

Actualitate

4658 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

2 comentarii

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

5113 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

480 vizualizari
15 aug. 2020 10:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 15 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1768 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

1 comentarii

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.