Biletele de transport pentru veterani și urmașii acestora se vor transmite prin poștă

Social (Categoria articolului)

Conform unor prevederi legale în vigoare, veteranii de război, precum și urmașii acestora, primesc bilete de transport gratuite. Până acum, acestea se ridicau de la organizațiile de veterani sau prin diverse alte asociații.

Începând cu anul 2022, la nivel național s-au adoptat noi reglementări, astfel încât biletele de transport pentru veterani și urmașii acestora vor fi distribuite prin factorul poștal direct la domiciliul beneficiarilor. De asemenea, tot prin factorul poștal se va putea plăti cotizația anuală pentru asociațiile veteranilor de război, toate aceste măsuri venind în sprijinul oamenilor să nu mai fie nevoiți să se deplaseze, uneori chiar în alte localități, pentru a putea beneficia de aceste facilități.

2734 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1256 vizualizari
05 feb. 2023 20:01

Numărul salariaților din Câmpina a scăzut în perioada 2016-2020

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) al municipiului Câmpina se află în consultare publică până pe 13 februarie 2023. Așa cum v-am promis, revenim asupra unora dintre datele pe care le-am considerat interesante din acest document, care urmează a fi supus dezbaterii și votului Consiliului Local, cel mai probabil chiar la finalul acestei luni.

2593 vizualizari
03 feb. 2023 08:24

Despre nonviolență în școli. Primarul Alin Moldoveanu s-a întâlnit cu copiii din ciclul primar de la ”Grigorescu”

De-a lungul acestei săptămâni, în majoritatea unităților de învățământ au avut loc acțiuni prin care să fie marcată Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală. Copiii de la ciclul primar din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” s-au întâlnit, în cadrul acestui șir de acțiuni, cu primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alte stiri recente

1447 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1619 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.