CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Proba de aruncarea suliței de la Campionatele Internaționale de Atletism ale României, o afacere câmpineană!

- Sport -

Proba de aruncarea suliței de la Campionatele Internaționale de Atletism ale României, o afacere câmpineană!

Campionatele Internaționale de Atletism ale României, desfășurate în acest week-end la Cluj-Napoca, au adus mari performanțe pentru atletismul câmpinean - Andreea Lungu și Marius Vasile obținând rezultate foarte bune, Andreea reușind chiar să primească Trofeul ”Lia Manoliu” pentru cea mai bună performanță feminină din întreaga competiție.

S-a discutat mult de-a lungul anilor despre ce se întâmplă cu atleții câmpineni după ce nu mai pot evolua la CSS ”Constantin Istrati” pentru că trec de vârsta junioratului. A existat chiar o variantă de a se realiza la CS Câmpina, clubul municipalității, o secție de atletism pentru acești sportivi. Nu sunt bani și nu este o priorritate pentru administrația locală!
Dar sportivii câmpineni au plecat la alte cluburi, continuă să se pregătească la Câmpina și obțin mari performanțe, dar pentru cluburi de prin alte zări, pentru că... acasă la ei nu a păsat nimănui de soarta lor. Așa se face că proba feminină de aruncarea suliței de la Campionatele Internaționale de Atletism ale României au fost o adevărată afacere câmpineană, primele două locuri fiind ocupate de Ioana Plăvan - 50,82m, și Eliza Oană (fostă Toader) - 47,29m. Ambele sportive sunt din Câmpina, se pregătesc la Câmpina, sunt antrenate de Nicolae Pavel, dar reprezintă cluburile Gloria Buzău, respectiv CSM București. Totuși, performanța lor este meritorie și undeva, măcar unii dintre noi, credem că ne putem mândri cu rezultatele lor. În plus, se cuvine o mențiune speciale pentru Eliza Oană, fostă Toader, care a revenit în martie la antrenamente, la 30 de ani, după ce a devenit mămică, fiind însoțită la Cluj-Napoca de familia ei.


23 Aug 2020 21:46 5536 vizualizari


Comentarii


1270 vizualizari 24 Jun 2024 16:39 AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc o ședință a Comitetului Executiv în care s-au stabilit o serie de modificări pentru sezonul competițional 2025-2026 și s-au anunțat datele de începere a viitorului sezon.

citeste mai mult
1173 vizualizari 23 Jun 2024 21:39 Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

În a doua zi a etapei a III-a a Campionatului Național de Motocros, care a avut loc la Moreni, clubul câmpinean Lido a fost reprezentat de un singur sportiv, Alin Pandele, la clasa MX2.

citeste mai mult
1114 vizualizari 23 Jun 2024 21:06 Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

La București a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani, la startul mai multor probe aliniindu-se și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club condus de Mihaela Marin.

citeste mai mult
855 vizualizari 23 Jun 2024 16:35 Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

În a doua parte a punctului de vedere prezentat de Tudor Negoiță, suspendat pentru fals pe o perioadă de doi ani, veți putea citi un atac fără precedent la adresa celor care, în opinia lui Negoiță, conduc acum AJF Prahova - președintele Silviu Crângașu, vicepreședintele Cătălin Popescu și secretarul general Marian Dima.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV