Proba de aruncarea suliței de la Campionatele Internaționale de Atletism ale României, o afacere câmpineană!

Sport (Categoria articolului)

Campionatele Internaționale de Atletism ale României, desfășurate în acest week-end la Cluj-Napoca, au adus mari performanțe pentru atletismul câmpinean - Andreea Lungu și Marius Vasile obținând rezultate foarte bune, Andreea reușind chiar să primească Trofeul ”Lia Manoliu” pentru cea mai bună performanță feminină din întreaga competiție.

S-a discutat mult de-a lungul anilor despre ce se întâmplă cu atleții câmpineni după ce nu mai pot evolua la CSS ”Constantin Istrati” pentru că trec de vârsta junioratului. A existat chiar o variantă de a se realiza la CS Câmpina, clubul municipalității, o secție de atletism pentru acești sportivi. Nu sunt bani și nu este o priorritate pentru administrația locală!
Dar sportivii câmpineni au plecat la alte cluburi, continuă să se pregătească la Câmpina și obțin mari performanțe, dar pentru cluburi de prin alte zări, pentru că... acasă la ei nu a păsat nimănui de soarta lor. Așa se face că proba feminină de aruncarea suliței de la Campionatele Internaționale de Atletism ale României au fost o adevărată afacere câmpineană, primele două locuri fiind ocupate de Ioana Plăvan - 50,82m, și Eliza Oană (fostă Toader) - 47,29m. Ambele sportive sunt din Câmpina, se pregătesc la Câmpina, sunt antrenate de Nicolae Pavel, dar reprezintă cluburile Gloria Buzău, respectiv CSM București. Totuși, performanța lor este meritorie și undeva, măcar unii dintre noi, credem că ne putem mândri cu rezultatele lor. În plus, se cuvine o mențiune speciale pentru Eliza Oană, fostă Toader, care a revenit în martie la antrenamente, la 30 de ani, după ce a devenit mămică, fiind însoțită la Cluj-Napoca de familia ei.

4686 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

505 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1775 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele:

Alte stiri recente

2584 vizualizari
25 sept. 2021 20:18

La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

3010 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).