Eugen Tomac a venit la Câmpina pentru a prezenta inițiativa legislativă a PMP privind autostrada București - Brașov

Politică (Categoria articolului)

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a venit astăzi la Câmpina, în cadrul unui turneu mai amplu prin localitățile de pe Valea Prahovei, scopul principal fiind acela de a prezenta cetățenilor inițiativa legislativă a PMP privind construcția autostrăzii București - Brașov.

La Câmpina, Eugen Tomac a fost așteptat de președintele Organizației Județene a PMP - deputatul Cătălina Bozianu, de președintele organizației locale - viceprimarul Adrian Pițigoi, precum și de alți membri ai acestei formațiuni politice.
Inițiativa legislativă a PMP privind unul dintre cele mai stringente subiecte din ultimii ani, autostrada București - Brașov, a plecat de la câteva lucruri simple și concrete, explicate de președintele Eugen Tomac: "Pentru că viteza medie cu care PSD construiește autostrăzi în România este de 40km/an; pentru că românii s-au săturat de promisiuni și de panglici tăiate cu fast pentru autostrăzile PSD care pleacă de nicăieri și duc niciunde; pentru că anual sute de oameni își pierd viața în accidente rutiere pe șoselele aglomerate dintre București și Brașov; pentru că drumul dintre București și Sinaia, în loc să dureze o oră, durează și șase ore! Prin această inițiativă legislativă obligăm Guvernul să construiască în trei ani o autostradă despre care se vorbește de 25 de ani".
Inițiativa legislativă a PMP își urmează deja cursul în Parlamentul României. A fost adoptată de Senat pe 20 martie 2019 și a intrat în dezbaterea comisiilor de specialitate din Camera Deputaților. Conform proiectului legislativ, ar urma să se înființeze o companie de stat care să se ocupe doar de acest proiect al autostrăzii București - Brașov și care va avea un termen clar de trei ani de la adoptarea legii să finalizeze acest obiectiv de investiții de prioritate națională.

2707 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iuli 07.05.2019 15:23 Mă gandeam că PMP-ul a venit să il ajute pe viceprimar să finalizeze parcul de la Soldat! Vor realiza autostrada, precum parcul , drumul de la Dispensarul de pe Voila si toate maretele realizari.

Politică

73 vizualizari
21 mai. 2019 08:55

Robert Turcescu, candidat PMP la alegerile europarlamentare: "Cu toții trebuie să susținem proiectul Europei unite!"

La 44 de ani și cu o carieră importantă de jurnalist în spate, Robert Turcescu a intrat în politică relativ recent, în anul 2016, atunci când s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară și a candidat la Primăria Capitalei. În decembrie 2016 a fost ales deputat de Constanța din partea PMP, înregistrând cel mai mare scor al acestei formațiuni politice pentru Camera Deputaților. Acum, Robert Turcescu se află pe lista candidaților PMP pentru Parlamentul European, acolo unde își dorește să ducă mesajul și proiectele partidului pe care îl reprezintă.

1965 vizualizari
16 mai. 2019 07:01

Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară: "PMP poate fi o voce puternică pentru o Europă mai unită"

Lista Partidului Mișcarea Populară pentru alegerile europarlamentare din 26 mai este deschisă de fostul președinte al României, Traian Băsescu, urmat de președintele acestei formațiuni politice, Eugen Tomac. În vârstă de 35 de ani, Eugen Tomac este la al doilea mandat de parlamentar, a îndeplinit mai multe funcții importante în administrația centrală și are mai multe proiecte pentru Parlamentul European, pe care ni le-a prezentat în următorul dialog.

Alte stiri recente

821 vizualizari
20 mai. 2019 22:59

Cupa României, faza județeană, semifinale. Avancronici

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru semifinalele fazei județene a Cupei României la fotbal. Jocurile se vor disputa la Câmpina și Plopeni, dar AJF Prahova nu a anunțat încă, în mod clar, până la această oră, locurile de desfășurare ale partidelor. Ba, mai mult, nu se știu nici echipele exacte, având în vedere că CS Cornu a făcut o contestație la jocul din faza precedentă cu Tricolorul Breaza, fiind foarte posibil s-o câștige, un verdict urmând a fi dat marți, cu o zi înaintea jocurilor. De asemenea, până la acest moment, nu au fost date publicității nici numele oficialilor acestor jocuri. În măsura în care vor apărea noutăți, vom reveni. Până atunci, iată programul și scurte avancronici:

1238 vizualizari
20 mai. 2019 21:12

26 de medalii pentru AIKO Câmpina la Cupa României la karate shotokan

Clubul AIKO Câmpina a participat la finala Cupei României la karate shotokan cu un lot de 20 de sportivi, pregătiți de sensei Gabriel Timofte. Competiția a avut loc sâmbătă, 18 mai, la sala Apollo, din București.