Eugen Tomac a venit la Câmpina pentru a prezenta inițiativa legislativă a PMP privind autostrada București - Brașov

Politică (Categoria articolului)

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a venit astăzi la Câmpina, în cadrul unui turneu mai amplu prin localitățile de pe Valea Prahovei, scopul principal fiind acela de a prezenta cetățenilor inițiativa legislativă a PMP privind construcția autostrăzii București - Brașov.

La Câmpina, Eugen Tomac a fost așteptat de președintele Organizației Județene a PMP - deputatul Cătălina Bozianu, de președintele organizației locale - viceprimarul Adrian Pițigoi, precum și de alți membri ai acestei formațiuni politice.
Inițiativa legislativă a PMP privind unul dintre cele mai stringente subiecte din ultimii ani, autostrada București - Brașov, a plecat de la câteva lucruri simple și concrete, explicate de președintele Eugen Tomac: "Pentru că viteza medie cu care PSD construiește autostrăzi în România este de 40km/an; pentru că românii s-au săturat de promisiuni și de panglici tăiate cu fast pentru autostrăzile PSD care pleacă de nicăieri și duc niciunde; pentru că anual sute de oameni își pierd viața în accidente rutiere pe șoselele aglomerate dintre București și Brașov; pentru că drumul dintre București și Sinaia, în loc să dureze o oră, durează și șase ore! Prin această inițiativă legislativă obligăm Guvernul să construiască în trei ani o autostradă despre care se vorbește de 25 de ani".
Inițiativa legislativă a PMP își urmează deja cursul în Parlamentul României. A fost adoptată de Senat pe 20 martie 2019 și a intrat în dezbaterea comisiilor de specialitate din Camera Deputaților. Conform proiectului legislativ, ar urma să se înființeze o companie de stat care să se ocupe doar de acest proiect al autostrăzii București - Brașov și care va avea un termen clar de trei ani de la adoptarea legii să finalizeze acest obiectiv de investiții de prioritate națională.

4636 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iuli 07.05.2019 15:23 Mă gandeam că PMP-ul a venit să il ajute pe viceprimar să finalizeze parcul de la Soldat! Vor realiza autostrada, precum parcul , drumul de la Dispensarul de pe Voila si toate maretele realizari.

Politică

1046 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1749 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

160 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

194 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.