CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Trei mașini implicate într-un accident la Câmpina

- Actualitate -

Trei mașini implicate într-un accident la Câmpina

UPDATE - Accidentul a fost produs de un tânăr de 19 ani, care nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare, lovind trei mașini aflate la semafor (deci, în total, patru mașini au fost implicate în accident). Singura persoană care a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești era pasager chiar în mașina care a produs accidentul, ceilalți ocupanți ai celorlalte trei autovehicule (conduse de bărbați cu vârstele de 22, 32 și 33 ani) alegându-se doar cu pagubele și cu... sperietura!

Sâmbătă seară, chiar în dreptul stației de alimentare OMV de pe Bulevardul Nicoale Bălcescu din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

Din primele informații, în accident au fost implicate trei autovehicule, inclusiv un taxi. Potrivit unor martori oculari, autoturismul de culoare neagră ar fi venit cu viteză mare și nu a mai putut evita impactul cu prima mașină aflată la semafor. Aceasta, la rândul său, a intrat într-un alt autovehicul, taxiul care se afla pe o altă bandă.
La fața locului se află echipaje ale Poliției Rutiere, precum și o autospecială de pompieri și o Ambulanță. Traficul în zonă se desfășoară dirijat de agenții Poliției Rutiere.
Vom reveni.


19 Nov 2022 17:35 12632 vizualizari



Comentarii






  • 20.11.2022 13:17 Toto @diss.Cat fac școală merg ca melcu. Cand au permis ii dau în goarna, liniute la Oscar și pe centru sa impresioneze. Însă tineret e deficitar la acordarea de prioritate și la dat cu spatele în parcare. Dar avem școală de miliție unde ii dresează sa amendeze babele în piață. Ei de jmecheri nu se iau.
  • 20.11.2022 09:16 diss Cămpina este, cred, orașul( de fapt tărgul) cu cele mai multe școli de șoferi/ cap de locuitor.Foarte mulți ”instructori” nu au 30 de ani, mă întreb cum or fi obținut atestatul.Deci accidentele din ce în ce mai dese sunt normale, despre ”conducerea defensivă” nu s-a auzit, poliția( locală și comunitară) doarme deci...D-zeu cu mila, scapă cine poate!🤭
  • 20.11.2022 05:21 Spun pas azi Tineret frumos și liber. Alcool, coca, din banii lu mămica și tăticu, mertan.,liniute,cluburi,, Câmpina suna bine. Oraș de pensionari. CampinadoarcuPENAli. Fost oraș de intelectual. Noapte bună, cătun plin de maidanezi. Mulțumim politicienilor postdecembrist ca a ți produs minunea și v ați încasat leafa, și ați urmărit interesele
2517 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2626 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1477 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5590 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV