CS Câmpina - FC Băneşti 0-5, într-un meci de pregătire disputat pe terenul "Petrol"

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă, după prânz, pe terenul sintetic din incinta Căminului Petrol a avut loc un meci amical agreabil în care s-au întâlnit formaţia de juniori A a clubului CS Câmpina şi echipa FC Băneşti, una dintre fruntaşele Ligii A Prahova.

Băneştenii au obţinut victoria la pas, cu scorul de 5-0, pin golurile marcate de Neagu, Păun, Toader şi Ariciu (2). Dincolo de rezultat, ambele conduceri tehnice au fost mulţumite că au putut testa jucătorii pe care i-au avut la dispoziţie.
CS Câmpina, antrenor Roberto Opatchi, a aliniat următoarea formulă de start: Antal - Ştefan, Banu, Catrina, Iordache, Badea, Julan, Zob, Stancu, Cordoş, Dumitru. Au mai jucat: Rece, Micuţă, Sărăţeanu şi Mârzea.

7074 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

504 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1409 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

27 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

424 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.