O firmă din Câmpina a anunțat administrația locală că dorește să investească două milioane de lei în ștrandul și hotelul de la Casa Tineretului

Actualitate (Categoria articolului)

Două milioane lei (400.000 euro) este valoarea investiției pe care o firmă din Câmpina se angajează să o realizeze în cazul în care administrația locală acceptă să-i concesioneze ștrandul, terenul de minifotbal și hotelul (cu tot cu restaurant) de la Casa Tineretului. Firma în cauză (Lixator SRL Câmpina) a transmis o adresă Primăriei și Consiliului Local în care anunță cât dorește să investească și menționează că investiția la ștrand ar urma să fie finalizată până la 1 iunie 2022. Asta ar însemna că vara viitoare Câmpina ar putea avea un ștrand și astfel ar fi rezolvată una dintre problemele de care câmpinenii se plâng de câțiva ani buni.

Totuși, promisiunea firmei respective cu privire la ștrand poate fi considerată ca ușor hazardată, în condițiile în care, presupunând cel mai rapid ritm posibil pentru toate procedurile privind organizarea unei licitații și obținerea avizelor necesare, ar fi destul de puțin timp la dispoziție pentru realizarea unei investiții serioase la ștrandul de la Casa Tineretului, aflat într-o stare avansată de degradare. Dar poate că potențialul investitor și-a făcut niște calcule în această privință.
La ședința ordinară a Consiliului Local din 29 iulie 2021, primarul Alin Moldoveanu le-a solicitat consilierilor locali ca, în situația în care sunt interesați de această ofertă a firmei menționate, să inițieze un proiect de hotărâre privind organizarea unei licitații pentru concesionarea celor trei obiective - ștrandul, hotelul și terenul de minifotbal. După solicitarea primarului Alin Moldoveanu, consilierii Liviu Davidescu și Marius Anghelescu au remarcat că firma respectivă are activitatea suspendată din anul 2016, motiv pentru care nu are niciun angajat în momentul de față. ”Consiliul Local ar trebui să decidă doar asupra oportunității scoaterii la concesionare prin licitație a acestor obiective, licitație la care, din punctul meu de vedere, poate participa și o firmă nou înființată, și una reactivată, până la urmă orice societate care dorește să investească”, a mai adăugat primarul Alin Moldoveanu.

8432 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 02.08.2021 07:38 Încă o capcană marca Alin Moldoveanu. Lumea s-a văitat că nu avem ștrand. Primarul a reacționat și a apărut o ofertă. Firma are activitatea suspendată și nu are angajați. Dar Primarul nu inițiază proiect de hotărâre. Pasează problema la consiliul local. Indiferent ce se va întâmpla, consiliul local este de vină.
  • Viorel 02.08.2021 09:45 lasa ca se califica lucratori in hotelarie la petrol cu media...3.oare numai avem intelectuali?aia care mai sunt sunt la bucuresti unde sunt respectati si in stainatate ca deh la campina ori cu 30 ani vechime ori tanar absolvent patronu roman e smecher si daca nu accepti minim pe economie cica asteapta alti 10 la poarta.vedeti inghesuiala de tineri si in politica ? unde colcaie a bani multi la stat nu se baga lumea din teama sau din lipsa de plic.Campina nu face rabat.

Actualitate

970 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1202 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.