Doar nu credeați că e lucrare de o zi. Sau de două zile, sau de trei zile...

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Lucrarea a fost finalizată astăzi, după prânz. Să sperăm că va trece testul ploii.

Poate că așa trebuie să fie. Să frezezi asfaltul miercuri și să-l lași așa mai multe zile. Nu știm, doar ne dăm cu părerea. Dar avem specialiști în Câmpina care execută astfel de lucrări și ei știu mai bine ce trebuie făcut.

Nu vorbim de o stradă, nici măcar de o alee. Vorbim despre un loc de parcare de la intersecția Bulevardului Carol I cu Strada Maramureș. Acolo unde trotuarul a fost prelungit pentru a se crea încă trei locuri de parcare. Acolo unde, la prima ploaie, s-a format ditamai băltoaca pentru că apa nu a mai avut unde să se scurgă din cauza 'limbii' de trotuar proaspăt realizată. Miercuri, 17 august, în locul respectiv au apărut muncitorii. Au frezat porțiunea respectivă, iar noi am fost încântați că autoritățile au reacționat atât de repede și iau măsuri. Numai că, oamenii au frezat asfaltul și au plecat. Și nu s-au mai întors. Poate vin astăzi, să începem săptămâna cu vești bune...

6653 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Margareta 22.08.2016 14:12 Lucrare tipica pentru firmele lui Mihart! Dacă cineva va avea răbdare vreodată sa ia la mâna toate lucrările executate de familia Mihart in Campina, DNA ar avea multă treaba! Tiseanu știe sa va spună de ce!!! La fel cum știe si la centrul turistic, si la Policlinica, si la lucrare făcute de Hasegan, si exemplele ar putea continua. Cum o fi dormind primarul nostru?!
  • campina 23.08.2016 19:50 Ar trebui continuat cu poze de astazi, 23 august. Au frezat din nou. In urma ploii de peste noapte s-a format o alta baltoaca asa ca... o luam de la capat....

Actualitate

4282 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

1 comentarii

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

3226 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

1 comentarii

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

170 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

175 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).