CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

CâmpinaTV.ro a avut dreptate! Comisar șef Florian Vlădan a fost prezentat joi ca fiind noul șef al Poliției Câmpina

- Actualitate -

CâmpinaTV.ro a avut dreptate! Comisar șef Florian Vlădan a fost prezentat joi ca fiind noul șef al Poliției Câmpina

Așa cum CâmpinaTV.ro a scris în urmă cu două săptămâni, comisarul șef Florian Vlădan va fi noul șef al Poliției municipiului Câmpina. Acesta a fost prezentat deja joi, 17 august, noilor săi colegi din Poliția municipiului Câmpina.

La modul concret, Florian Vlădan va intra efectiv în pâine de luni, 21 august, urmând ca la mijlocul săptămânii viitoare să ne acorde un interviu.
După cum v-am prezentat deja, comisarul șef Florian Vlădan are 44 de ani (împliniți la 1 august), a absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” – Specializarea Drept, este licențiat în Științe Juridice și absolvent al mai multor cursuri de specializare, printre care: “Managementul Strategic al Afacerilor Interne” (la Colegiul Național de Afaceri Interne), ”Migrația ilegală, spălare bani și grupe internaționale de investigare” (organizat de Ministerul de Interne din Austria), „Inteligence Operations Seminar” și „Major case Management Course” (ambele organizate de Departamentul de Justiție al SUA).


17 Aug 2023 17:56 2130 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
635 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
4786 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
593 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
1360 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV