CâmpinaTV.ro a avut dreptate! Comisar șef Florian Vlădan a fost prezentat joi ca fiind noul șef al Poliției Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Așa cum CâmpinaTV.ro a scris în urmă cu două săptămâni, comisarul șef Florian Vlădan va fi noul șef al Poliției municipiului Câmpina. Acesta a fost prezentat deja joi, 17 august, noilor săi colegi din Poliția municipiului Câmpina.

La modul concret, Florian Vlădan va intra efectiv în pâine de luni, 21 august, urmând ca la mijlocul săptămânii viitoare să ne acorde un interviu.
După cum v-am prezentat deja, comisarul șef Florian Vlădan are 44 de ani (împliniți la 1 august), a absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” – Specializarea Drept, este licențiat în Științe Juridice și absolvent al mai multor cursuri de specializare, printre care: “Managementul Strategic al Afacerilor Interne” (la Colegiul Național de Afaceri Interne), ”Migrația ilegală, spălare bani și grupe internaționale de investigare” (organizat de Ministerul de Interne din Austria), „Inteligence Operations Seminar” și „Major case Management Course” (ambele organizate de Departamentul de Justiție al SUA).

1820 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1131 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

2170 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

1 comentarii

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina, derulate de administrația locală cu fonduri europene.

Alte stiri recente

239 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1149 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.