CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

CâmpinaTV.ro a avut dreptate! Comisar șef Florian Vlădan a fost prezentat joi ca fiind noul șef al Poliției Câmpina

- Actualitate -

CâmpinaTV.ro a avut dreptate! Comisar șef Florian Vlădan a fost prezentat joi ca fiind noul șef al Poliției Câmpina

Așa cum CâmpinaTV.ro a scris în urmă cu două săptămâni, comisarul șef Florian Vlădan va fi noul șef al Poliției municipiului Câmpina. Acesta a fost prezentat deja joi, 17 august, noilor săi colegi din Poliția municipiului Câmpina.

La modul concret, Florian Vlădan va intra efectiv în pâine de luni, 21 august, urmând ca la mijlocul săptămânii viitoare să ne acorde un interviu.
După cum v-am prezentat deja, comisarul șef Florian Vlădan are 44 de ani (împliniți la 1 august), a absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” – Specializarea Drept, este licențiat în Științe Juridice și absolvent al mai multor cursuri de specializare, printre care: “Managementul Strategic al Afacerilor Interne” (la Colegiul Național de Afaceri Interne), ”Migrația ilegală, spălare bani și grupe internaționale de investigare” (organizat de Ministerul de Interne din Austria), „Inteligence Operations Seminar” și „Major case Management Course” (ambele organizate de Departamentul de Justiție al SUA).


17 Aug 2023 17:56 2108 vizualizari


Comentarii






787 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45, a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
697 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programului transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programului transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în zilele de 1 mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
1527 vizualizari 30 Apr 2024 17:45 Imagini spectaculoase. Avarie majoră la o conductă de alimentare cu apă de pe malul râului Doftana

Imagini spectaculoase. Avarie majoră la o conductă de alimentare cu apă de pe malul râului Doftana

În urmă cu puțin timp, pe malul râului Doftana, în zona localității Câmpina, în apropierea fostei rampe de gunoi, pur și simplu din pământ a erupt apă. Imaginile sunt spectaculoase, dar arată o situație foarte gravă.

citeste mai mult
772 vizualizari 29 Apr 2024 08:08 Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

În perspectiva alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie, la Câmpina a fost modificată una dintre secțiile de votare. Este vorba de secția de la cantina Electroutilaj, din Strada Bobâlna, care va fi mutată la Grădinița nr. 3, din Calea Doftanei, zona Broaște (foto).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV