Pe 4 octombrie 2022, la Judecătoria Câmpina începe procesul autoarei accidentului în care a fost ucis Paul Alexandru Dragomir

Actualitate (Categoria articolului)

În aprilie anul acesta, pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier avea loc un cumplit accident de circulație, în urma căruia un băiat de numai 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, își pierdea viața.

Lucrurile s-au mișcat neașteptat de repede pentru mersul justiției din România și iată că instanța din cadrul Judecătoriei Câmpina a stabilit deja data primei înfățișări - 4 octombrie 2022. Instanța a fost sesizată încă din 19 iulie, dar mai întâi a fost nevoită să se pronunțe în camera preliminară asupra legalității sesizării instanței, precum și să constate că nu s-au formulat cereri și excepții. Acum, urmează să vedem cât va dura procesul propriu-zis, în cadrul căruia Adela Elena Pena, autoarea accidentului, este acuzată de ucidere din culpă și riscă o pedeapsă de până la 7 ani închisoare.

2997 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2191 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).

Alte stiri recente

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1680 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.