A început reabilitarea Bulevardului Bălcescu, din Slobozia spre centru

Actualitate (Categoria articolului)

Pe 9 februarie 2016, Primăria Câmpina a emis autorizaţia de construcţie pentru reabilitarea Bulevardului Nicolae Bălcescu, lucrare care costă 2,75 milioane lei, fără TVA. Am mai scris despre acest subiect, dar acum avem o veste bună: au început lucrările.

Astfel, după o lună şi jumătate de la emiterea autorizaţie de construcţie, în sfârşit au început lucrările. Şi s-a început din cartierul Slobozia, din zona serelor, înaintându-se spre centrul municipiului. Lucrarea va consta în reabilitarea integrală a Bulevardului Nicolae Bălcescu până la intersecţia cu Strada Schelelor, este executată de firma Roni Civil Interoute SRL Băicoi şi are ca termen de execuţie - 3 luni. Ceea ce înseamnă că până în jurul datei de 20 iunie lucrările ar trebui să fie gata.
Din păcate, a apărut şi o primă problemă, care ne-a fost semnalată chiar de locuitorii de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, pe segmentul din cartierul Slobozia, vecinii primarului Horia Tiseanu. Lucrarea este prost semnalizată şi este permis accesul autovehiculelor fără nici o restricţie. În mod normal, în astfel de situaţii, se permite doar accesul celor care lucrează în zonă, al riveranilor şi maşinilor de intervenţie. În acest caz nu s-a întâmplat la fel, iar pentru că strada este practic blocată integral în mai multe puncte, şoferii nu au altă soluţie decât aceea de a merge pe trotuare o bună porţiune din drum, după cum puteți vedea și în imaginile filmate de noi. Nu numai că se pune în pericol siguranţa pietonilor, dar oamenii reclamă că se strică trotuarele, bordurile şi chiar spaţiile verzi, fără a mai vorbi de noroiul adus de maşini pe trotuare.

7027 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 24.03.2016 08:09 Repede, repejor, să ajungă și la poarta primarului până la alegeri. Că după .... nu se mai știe.
  • Quijote 24.03.2016 11:33 Dar ce primarul mai locuiește în Slobozia?
  • Ion Campineanu 25.03.2016 10:42 Acum "reabilitam" la suprafata, apoi distrugem la loc ca am uitat sa reabilitam canalizarea. Cei din primărie chiar nu au observat ca rigolele sun infundate pana la nivelul asfaltului? Nu-si pune nimeni întrebarea daca nu cumva canalizarea nu trebuia si ea reabilitata?

Actualitate

5050 vizualizari
28 feb. 2020 17:59

Tânăra din Câmpina NU este infectată cu coronavirus. Rezultatul testelor este negativ

Infecția cu coronavirus nu se confirmă la cele două persoane din județul Prahova internate la Spitalul de Boli Contagioase din Ploiești: tânăra de 19 ani, din Câmpina și bărbatul de 33 de ani, din Bărcănești. În ambele cazuri, rezultatele testelor efectuate la Institutul Național "Matei Balș" este negativ. Informația a fost furnizată de directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, Dan Ioniță.

2997 vizualizari
28 feb. 2020 10:35

Campioana olimpică de tineret, Georgeta Popescu, a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina"

Ședința de joi, 28 februarie 2020, a Consiliului Local a început cu un moment festiv - acordarea tilului de "Cetățean de onoare al municipiului Câmpina" campioanei olimpice de tineret la monobob Georgeta Popescu. Tânăra sportivă a fost invitată în fața Consiliului Local pentru a primi diploma de "Cetățean de onoare", precum și un premiu de 10.000 lei din partea administrației câmpinene.

Alte stiri recente

376 vizualizari
29 feb. 2020 12:49

Cupa României, faza județeană, 16-imi de finală. Rezultate

Sâmbătă și duminică au loc partidele din 16-imile de finală ale fazei județene a Cupei României, fază din care au intrat în competiție și echipele din primul eșalon valoric județean. Primele două partide s-au disputat sâmbătă dimineață, celelate jocuri fiind programate în această după-amiază și mâine dimineață.

679 vizualizari
29 feb. 2020 10:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.