A început reabilitarea Bulevardului Bălcescu, din Slobozia spre centru

Actualitate (Categoria articolului)

Pe 9 februarie 2016, Primăria Câmpina a emis autorizaţia de construcţie pentru reabilitarea Bulevardului Nicolae Bălcescu, lucrare care costă 2,75 milioane lei, fără TVA. Am mai scris despre acest subiect, dar acum avem o veste bună: au început lucrările.

Astfel, după o lună şi jumătate de la emiterea autorizaţie de construcţie, în sfârşit au început lucrările. Şi s-a început din cartierul Slobozia, din zona serelor, înaintându-se spre centrul municipiului. Lucrarea va consta în reabilitarea integrală a Bulevardului Nicolae Bălcescu până la intersecţia cu Strada Schelelor, este executată de firma Roni Civil Interoute SRL Băicoi şi are ca termen de execuţie - 3 luni. Ceea ce înseamnă că până în jurul datei de 20 iunie lucrările ar trebui să fie gata.
Din păcate, a apărut şi o primă problemă, care ne-a fost semnalată chiar de locuitorii de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, pe segmentul din cartierul Slobozia, vecinii primarului Horia Tiseanu. Lucrarea este prost semnalizată şi este permis accesul autovehiculelor fără nici o restricţie. În mod normal, în astfel de situaţii, se permite doar accesul celor care lucrează în zonă, al riveranilor şi maşinilor de intervenţie. În acest caz nu s-a întâmplat la fel, iar pentru că strada este practic blocată integral în mai multe puncte, şoferii nu au altă soluţie decât aceea de a merge pe trotuare o bună porţiune din drum, după cum puteți vedea și în imaginile filmate de noi. Nu numai că se pune în pericol siguranţa pietonilor, dar oamenii reclamă că se strică trotuarele, bordurile şi chiar spaţiile verzi, fără a mai vorbi de noroiul adus de maşini pe trotuare.

7762 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor 24.03.2016 08:09 Repede, repejor, să ajungă și la poarta primarului până la alegeri. Că după .... nu se mai știe.
  • Quijote 24.03.2016 11:33 Dar ce primarul mai locuiește în Slobozia?
  • Ion Campineanu 25.03.2016 10:42 Acum "reabilitam" la suprafata, apoi distrugem la loc ca am uitat sa reabilitam canalizarea. Cei din primărie chiar nu au observat ca rigolele sun infundate pana la nivelul asfaltului? Nu-si pune nimeni întrebarea daca nu cumva canalizarea nu trebuia si ea reabilitata?

Actualitate

406 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

552 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

11 vizualizari
20 apr. 2024 19:05

Peste o sută de copii au fost prezenți la Cupa Primăverii, la arte marțiale, organizată de AIKO Câmpina

În sala Clubului AIKO Câmpina a avut loc sâmbătă Cupa Primăverii la arte marțiale, o competiție care a reunit peste o sută de copii din Câmpina, dar și de la cluburile din Măgureni, Sinaia, Bușteni și Azuga.

406 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: