'La Câmpina, nu există o alianță între ALDE și PSD. Nici nu ar fi fost posibilă...'

Politică (Categoria articolului)

În plenul primei ședințe ordinare din acest mandat, a Consiliului Local Câmpina, au fost anunțate cele două alianțe politice de la nivel local: PNL+PMP, partide care dețin puterea, având 10 consilieri din 19, deci o majoritate simplă și PSD+ALDE, formațiunile politice din opoziție, care au împreună 9 consilieri.

Pe tot parcursul ședinței, care a durat patru ore și jumătate, s-a vorbit despre grupul PNL+PMP, respectiv grupul PSD+ALDE, opoziția anunțând chiar că l-a desemnat lider de grup pe fostul viceprimar, Ion Dragomir, pentru viitoarele negocieri cu puterea locală. Chiar și voturile au arătat cum s-au împărțit forțele politice în Consiliul Local Câmpina, situație despre care noi am scris la momentul respectiv.
Președintele ALDE Câmpina, Daniel Ioniță, a lipsit de la această ședință, fiind în concediu. La întoarcere, Daniel Ioniță ne-a precizat că lucrurile nu stau deloc așa cum au fost ele prezentate la ședința CL și că nu există niciun fel de alianță între PSD și ALDE. 'Noi nu avem o alianță cu PSD, nici măcar nu s-a purtat vreo discuție în acest sens între ALDE și PSD. Este adevărat că ambele partide sunt în opoziție la nivelul Consiliului Local, dar o alianță cu PSD nu avem. Nici nu ar fi fost posibilă o astfel de alianță în condițiile în care, vă reamintesc, PSD l-a votat pe viceprimarul susținut de PNL și PMP. În numele consilierilor ALDE voi vorbi eu, nu va vorbi Ion Dragomir. Iar atunci când se pune problema votului în Consiliul Local, noi vom vota orice proiect benefic pentru localitate, indiferent din partea cui vine', ne-a declarat Daniel Ioniță.

4288 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

3113 vizualizari
12 ian. 2021 18:20

Laura Moagher și Bogdan Toader vor avea cabinete parlamentare la Câmpina

1 comentarii

Începând cu 1 februarie 2021, la sediul Partidului Social Democrat din Câmpina vor funcționa două cabinete parlamentare - al senatorului Laura Moagher și al deputatului Bogdan Toader.

2569 vizualizari
24 dec. 2020 19:38

Comunicat de presă din partea Partidului Verde Prahova cu privire la ședința din 23 decembrie a Consiliului Local Câmpina

2 comentarii

După scandalul din ședința de miercuri, 23 decembrie 2020, a Consiliului Local Câmpina, ședință în cadrul căreia nu a putut fi ales viceprimarul Câmpinei, mai mulți consilieri părăsind sala, am primit la redacție un comunicat din partea lui Cezar Grama, președintele Partidului Verde Prahova.

Alte stiri recente

1756 vizualizari
22 ian. 2021 17:04

Accident în Câmpina. Patru mașini implicate, două garduri afectate, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital

Pe Strada Constantin Stere din Câmpina a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 16.30, un accident rutier destul de grav, în care au fost implicate patru autoturisme, au fost avariate două garduri, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital.

1925 vizualizari
22 ian. 2021 12:08

Proiect legislativ pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul municipiului

1 comentarii

La începutul lunii decembrie 2020, Primăria Câmpina a transmis o adresă Parlamentului României prin care își exprima dorința de a prelua terenurile pe care se află calea ferată din interiorul municipiului având în vedere faptul că aceasta a fost scoasă din uz de mai mulți ani. Pe 12 ianuarie 2021, la Biroul Permanent al Senatului a fost depus un proiect de lege, inițiat de senatorul prahovean Laura Fulgeanu Moagher, privind transmiterea terenului respectiv din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Transporturilor, prin CFR SA, în domeniul public al municipiului Câmpina.