O angajată a Direcției de Investiții din Primăria Câmpina, testată pozitiv la noul coronavirus

Actualitate (Categoria articolului)

Un nou caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Primăria Câmpina. După o angajată a Direcției de Asistență Socială și după cele patru cazuri înregistrate la Direcția Economică, iată că a apărut un nou caz, de această dată chiar în sediul principal al Primăriei, la Casa cu Grifoni, la Direcția de Investiții. Persoana respectivă prezenta simptome de câteva zile, iar rezultatul testului a confirmat astăzi infectarea cu noul coronavirus.

Imediat după primirea rezultatului testului, la nivelul Primăriei Câmpina s-au luat unele măsuri de dezinfectare a spațiilor, iar contacții direcți ai persoanelor infectate se vor izola la domiciliu timp de 14 zile. De asemenea, tuturor angajaților de la Direcția de Investiții li s-au făcut o serie de recomandări, inclusiv să ia în calcul varianta de a se testa. Precizăm faptul că, la fel ca în cazurile anterioare, angajații își plătesc testele din propriul buzunar.

3209 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1429 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

1794 vizualizari
20 oct. 2020 07:59

Accident pe DN1, la Breaza. Un autocamion a ajuns pe calea ferată, cabina sa fiind acroșată de un tren

Pe DN1, pe raza localității Breaza, a avut loc luni seară un accident de circulație și doar o minune a făcut ca să nu vorbim despre o tragedie. Au fost implicate trei autovehicule, dintre care două autocamioane, unul dintre acestea a ajuns pe calea ferată, unde cabina sa a fost acroșată de un tren, dar cu toate acestea nimeni nu a fost rănit.

Alte stiri recente

745 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.

1186 vizualizari
20 oct. 2020 19:27

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina) a urcat pe podium în etapa a patra a Campionatului Național de Motocros

În week-end, pe traseul de Șugaș, de lângă Sf. Gheorghe, a avut loc etapa a patra a Campionatului Național de Motocros, competiție la care au participat și sportivi de la clubul Lido Câmpina, club condus de fostul mare campion Cătălin Duță.