O angajată a Direcției de Investiții din Primăria Câmpina, testată pozitiv la noul coronavirus

Actualitate (Categoria articolului)

Un nou caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Primăria Câmpina. După o angajată a Direcției de Asistență Socială și după cele patru cazuri înregistrate la Direcția Economică, iată că a apărut un nou caz, de această dată chiar în sediul principal al Primăriei, la Casa cu Grifoni, la Direcția de Investiții. Persoana respectivă prezenta simptome de câteva zile, iar rezultatul testului a confirmat astăzi infectarea cu noul coronavirus.

Imediat după primirea rezultatului testului, la nivelul Primăriei Câmpina s-au luat unele măsuri de dezinfectare a spațiilor, iar contacții direcți ai persoanelor infectate se vor izola la domiciliu timp de 14 zile. De asemenea, tuturor angajaților de la Direcția de Investiții li s-au făcut o serie de recomandări, inclusiv să ia în calcul varianta de a se testa. Precizăm faptul că, la fel ca în cazurile anterioare, angajații își plătesc testele din propriul buzunar.

4172 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1415 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1317 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

71 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

64 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.