Autoritățile din Câmpina și Șotrile au decis ca DJ 207, afectat de alunecările de teren, să rămână închis circulației

Actualitate (Categoria articolului)

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Câmpina s-a întrunit astăzi pentru a analiza drumului județean 207, afectat de alunecări de teren la aproximativ un kilometru distanță de Spitalul de Psihiatrie Voila. La ședință a fost prezent și primarul comunei Șotrile, Bogdan Davidescu.

Vă reamintim că, noaptea trecută, drumul dintre Câmpina și Șotrile s-a surpat din cauza unei alunecări de teren, pe sensul de mers spre Șotrile. În ședința de astăzi, de la Primăria Câmpina, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a decis ca drumul să rămână închis, urmând ca zona afectată să fie delimitată și semnalizată de Direcția de Drumuri Județene. De asemenea, zona va fi supravegheată de agenți de la Poliția Locală Câmpina, Poliția Locală Șotrile și Poliția Națională. 
Ca rute alternative, autoritățile recomandă DJ 102 (zona Valea Fiarelor, prin Lunca Mare) sau de la Nistorești - Șotrile.

Citiți și Drumul dintre Câmpina și Șotrile, surpat din cauza unei alunecări de teren. Circulația este complet blocată

4398 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1033 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

1581 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

Alte stiri recente

12 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1325 vizualizari
04 iun. 2023 19:28

Cinci clasări pe podium pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționale, categoriile sub 16 și sub 18 ani

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București au avut loc, sâmbătă și duminică, etape ale Campionatului Național de Atletism pentru categoriile sub 16 și sub 18 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a obținut cinci clasări pe podium, demonstrând încă odată valoarea pregătirii care se realizează la Câmpina.