CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Proiectul sălii de sport de la Poiana Câmpina a mai parcurs o etapă. Urmează organizarea licitației pentru realizarea investiției

- Actualitate -

Proiectul sălii de sport de la Poiana Câmpina a mai parcurs o etapă. Urmează organizarea licitației pentru realizarea investiției

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a emis Ordinul 2459/15 iunie 2020 prin care sala de sport de la Poiana Câmpina este inclusă pe lista investițiilor la care sunt aprobați indicatorii tehnico-economici și pentru care Compania Națională de Investiții (CNI) urmează să organizeze licitație în vederea proiectării și execuției. Este vorba despre o sală de sport școlară, cu 102 locuri, care va fi construită în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, derulat de Ministerul Dezvoltării prin CNI.

În luna februarie a acestui an, vă informam că Primăria Poiana Câmpina a primit de la CNI o adresă în care se menționa faptul că a fost admisă cererea administrației locale de finanțare a construcției unei săli de sport în localitate. S-a intrat apoi în cea de-a doua etapă privind această investiție, cea de pregătire a documentației necesare, etapă în care a fost adoptată și hotărârea Consiliului Local Poiana Câmpina de punerea la dispoziția CNI a amplasamentului pe care va fi construită sala de sport. Terenul de 2.700 mp este situat între Școala Gimnazială "Înv. Ion Mateescu" și Grădinița cu program normal din Poiana Câmpina.
Sala de sport va fi construită de Compania Națională de Investiții, după un proiect tip (foto), cu bani de la Ministerul Dezvoltării, administrația locală din Poiana Câmpina punând la dispoziție terenul, iar după finalizarea obiectivului, va trebui să aloce banii necesari pentru realizarea racordurilor la rețelele de utilități. Sala de sport școlar va avea parter și etaj, va fi dimensionată astfel încât să poată fi utilizată pentru mai multe discipline sportive, va dispune de o tribună cu 102 locuri, vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice. Sala va fi destinată uzului didactic, dar și publicului larg, în afara programului școlar. Construirea acestei săli de sport este o dorință mai veche a primarului comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu, fost sportiv de performanță, deținător al centurii negre 5 Dan la arte marțiale, maestru emerit al sportului și antrenor emerit. "Trebuie să-i determinăm pe copiii noștri să facă sport, dar pentru asta trebuie mai întâi să le punem la dispoziție infrastructura necesară. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am vrut ca Poiana Câmpina să aibă o sală de sport nouă și modernă. Iar un alt motiv este acela că sportul are o contribuție esențială la dezvoltarea unei societăți sănătoase. Sper ca licitația pentru sala de sport să decurgă fără probleme, iar ordinul de începere a lucrărilor să fie dat în toamna acestui an", ne-a declarat Alin Moldoveanu.


16 Jun 2020 19:28 7257 vizualizari



Comentarii






  • 16.06.2020 21:47 brezeanu alex si cu sala de sport a scolii ce se va intampla,dar cu atelierul de prelucrari mecanice ?
1033 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2559 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2674 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1510 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV