La Școala de Poliție din Câmpina au început înscrierile pentru sesiunea de admitere din ianuarie 2019

Actualitate (Categoria articolului)

1.300 de locuri sunt scoase la concurs și în această sesiune de iarnă pentru admiterea la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina. Joi, 10 ianuarie, a fost prima zi de înscrieri la sediul unității de învățământ. Candidații au primit legitimațiile de concurs și au fost repartizați pe detașamente. Înscrierile vor continua și mâine, între orele 8.00-16.00, iar la final va avea loc instruirea candidaților pe platoul central din incinta Școlii de Poliție. 

Probele eliminatorii vor începe sâmbătă, 12 ianuarie. Mai întâi contravizita medicală, apoi evaluarea aptitudinilor fizice. Ca și la sesiunile precedente de admitere, având în vedere numărul mare de candidați, proba sportivă se va desfășura în șase săli de sport: la Breaza, Băicoi, Blejoi, Comarnic, Cornu și Plopeni, conform planificării făcute de conducerea Școlii de Poliție pentru fiecare detașament în parte. Vă reamintim că proba sportivă este sub forma unui traseu practic - aplicativ.
Proba de verificare a cunoștințelor va avea loc duminică, 20 ianuarie, sub forma unui test grilă la limba română și o limbă străină. Evaluarea și notarea lucrărilor se vor face imediat după expirarea timpului alocat probei scrise, în sala de examen, în prezența candidaților. Luni, 21 ianuarie, vor fi afișate rezultatele, iar în termen de 24 de ore de la afișare se vor putea depune contestațiile, urmând ca, după alte 24 de ore, să fie anunțate rezultatele finale.
5.863 de candidați (2.428 fete și 3.435 băieți) și-au depus dosarele la inspectoratele județene de poliție din țară, iar vineri, după finalizarea înscrierilor la sediul școlii de Poliție din Câmpina, se va cunoaște numărul exact al candidaților pentru această sesiune de admitere. 

8403 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1354 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

621 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

90 vizualizari
15 apr. 2024 21:03

Două clasări pe podium pentru sportivii de la Lido în etapa de la Zărnești a Campionatului Național de Motocros

Pe circuitul de la Zărnești, într-un cadru natural extrem de pitoresc, a avut loc în week-end etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la startul căreia s-au aliniat și mai mulți sportivi de la clubul câmpinean Lido.

1067 vizualizari
14 apr. 2024 18:33

Superliga B1 Prahova. Caraimanul Bușteni - Sportul Câmpina 3-3

Un meci cu șase goluri ar fi trebuit să fie unul spectaculos, o adevărată promovare a sportului-rege. Dar meciul de la Bușteni, de duminică dimineață, a fost oarecum excepția...