CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Domnule primar Horia Tiseanu, traversăm împreună Strada Bobâlna?

- Actualitate -

Domnule primar Horia Tiseanu, traversăm împreună Strada Bobâlna?

Așteptarea a luat sfârșit. Gata, Strada Bobâlna din municipiul Câmpina a fost asfaltată. Conducătorii auto se pot declara mulțumiți după ani întregi în care și-au stricat mașinile pe această stradă. Dar pietonii, oare vor fi și ei mulțumiți? Privind imaginea, avem niște îndoieli că vor fi mulțumiți...

Trecerea de pietoni din zona Cimitirului Bobâlna se termină direct în stâlp. Cui i-o fi trecut prin cap să traseze o astfel de trecere de pietoni și cum de o fi fost acceptată "soluția" de comisia de recepție a lucrării de reabilitare a străzii, n-am ști să vă spunem. Oricum, "minți luminate" în ambele cazuri. Noi îl invităm pe primarul Horia Tiseanu la o plimbare pe jos pe Strada Bobâlna, pe trotuarele vălurite și apoi la o traversare a străzii fix pe trecerea din imagine. Să vedem dacă va fi în continuare la fel de mândru de această lucrare. Pentru că, le place unora sau nu, în Câmpina mai sunt și pietoni, nu doar conducători auto. Imaginați-vă cum traversează strada, pe această trecere de pietoni, un părinte cu un copil în cărucior, un părinte cu copii de mână, un bătrân sau o persoană cu dizabilități... Dacă nici asta nu e bătaie de joc, atunci ce este?!


29 Oct 2019 20:46 7287 vizualizari



Comentarii






  • 31.10.2019 12:02 Dansu ploii Admin,se poate afla cine semneaza ca primarul....oricine candideaza contra lui Tiseanu are sanse.Trebuie batalie acerba.Eu doresc sa candideze Nistor,va matura pe jos cu Horica Tisistan.Eu zic sa se inscrie la Clubul Pensionarilor,pana si acolo va suporta ostilitati...si praful s a ales de tot,nu i asa dl Tiseanu si Pitigoi?
  • 31.10.2019 06:11 Bianca pt Horia Tiseanu - domnule primar, probabil ca spiritul de Haloween, care a bantuit aseara si prin Campina, v-a intunecat judecata. Probabil ca va deranjeaza criticile, dar nu puteti acuza de partinire pe nimeni, ca tocmai ce oamenii astia, pe care ii acuzati de scriu la comanda, scrisesera cu o zi sau doua iniante ca asfaltarea strazii Bobalna este un semn de normalitate. Atunci i-ati platiti dvs, asta trebuie sa intelegem?! Reactia dvs disproportionata, necontrolata, aiuritoare, cred ca tradeaza si altfel de probleme in comportamentul dvs., .......................
  • 31.10.2019 05:50 Marian pt Horia Tiseanu - primarul comunei la care faceti referire nu cumva este colegul dvs de partid?!
  • 30.10.2019 23:08 Baku Mi-e silă de toate situațiile astea , de la toți aiuriții care comentează din plictiseala, la un primar care nu înțelege că e depășit și până la o presă care scrie în funcție de interese !
  • 30.10.2019 21:48 Raluca Eu refuz sa cred ca mesajul semnat Horia Tiseanu ii apartine chiar primarului. Cred ca vreunul a vrut sa faca mishto de el. Sincer, si mie mi se pare ca nu e mare lucru cu aceasta trecere de pietoni, da e gresita, dar... se mai intampla si de astea. Dar daca se dovedeste ca autorul mesajului a fost chiar primarul... a pierdut votul meu pentru totdeauna ! Dintr-un singur motiv: nu accept sa ma ia nimeni de proasta ! Iar Tiseanu (daca e el) asta face prin acest mesaj; ne ia pe toti de prosti ! Nu e o atitudine demna de un primar de municipiu european in secolul 21 !!!
  • 30.10.2019 21:21 Florin Eu inteleg din ce spune domnul primar Tiseanu ca ii e frica sa nu vina Alin Moldoveanu sa candideze la Campina. Eu asta am inteles! Altfel, de ce l-ar interesa pe ditamai primarul unui municipiu de nu stiu ce stalpi pusi intr-o comuna... Ii e teama de Moldoveanu!?
  • 30.10.2019 21:11 Admin Domnului care semnează cu numele primarului Horia Tiseanu (avem unele îndoieli, pentru că, în mod normal, un primar are la îndemână alte mijloace de comunicare, semnate și parafate) - Vrem în Câmpina o lucrare de calitate 100%, e greșit să vrem asta? La dvs. acasă v-ar conveni "defectele"? Suntem siguri că nu! - Pe pagina de Facebook a primarului Horia Tiseanu, printre ultimele fotografii cu Strada Bobâlna, investiție cu care se laudă periodic, se numără și o fotografie făcută la această trecere de pietoni, dar făcută din mașină, normal; de aceea l-am invitat să traversăm împreună, să vadă cum stau lucrurile și pentru pietoni. - Despre trotuarul cu stâlpii de iluminat pe mijloc de la Poiana Câmpina, de pe drumul spre gară, noi am scris încă din 2012 (și putem dovedi), apoi problema s-a rezolvat în măsura în care s-a putut; totuși, nu credem că e cazul să comparăm un municipiu cu o comună, bănuim că municipiul ar trebui să se uite mai sus, nu mai jos. - Este campanie electorală și avem încheiate contracte de publicitate electorală, lucru care nu ar trebui să vă privească pe dvs. Noi am semnalat o problemă, iar Primăria Câmpina trebuie să o rezolve, nu să se intereseze de publicitatea noastră. - Cine este șeful președintelui comisiei de recepție? Cumva primarul care a majorat la limita maximă salariile angajaților din Primărie? Cumva primarul care periodic era pe Strada Bobâlna pentru a poza marea investiție? Dacă sunteți, într-adevăr, primarul Horia Tiseanu, nu credeți că aveți probleme mai importante de rezolvat în acest oraș decât să vă luați de noi? Să-i întrebăm pe cititori care ar fi problemele Câmpinei?
  • 30.10.2019 21:09 Bogdan Wowww! Domnul primar mai traieste?! Eu ma asteptam sa intre in pamant de rusine pentru ce a facut... Aiurea! Maine-poimaine, vine si dupa voturi la ce tupeu are!
  • 30.10.2019 21:04 Costica pt Horia Tiseanu - daca chiar esti cine spui ca esti, tie nu iti este deloc rusine?! indiferent cine si de ce ii plateste, daca ii plateste pe oamenii astia, trecerea de pietoni arata fix ca in poza!!! Dar asta iti e caracterul: arunci imediat cu noroi! Nu tu scuze, nu! Sa iti fie rusine! Nu te mai alege nici draq!!!
  • 30.10.2019 18:26 Horia Tiseanu Cautati cu lumanarea defecte! Mai bine traversati cu membrii partidelor ai caror candidati ii promovati! Nu am vazut vreo critica legata de un trotuar cu multi stalpi de iluminat chiar pe centrul lui situat chiar in comuna in care locuiti... Conteaza deci cine va plateste! Pentru cititori: intrebati-i pe ziaristii care scriu asemenea articole cine este presedintele comisiei de receptie?
  • 30.10.2019 08:57 Nik Ieri spargeau asfaltul cei de la Distrigaz 😂😂. ..asa ca nu-i gata!
  • 30.10.2019 08:45 Costel Sunt revoltat! Sunt revoltat ca in orasul atat de drag mie exista atat de multi ... - de la cei din Primarie, la postaci aiuristici pe facebook, care probabil acasa nu deschis gura in fata nevestelor. Am vazut destui care spun ca e bine ca s-a facut lucrarea, ce v-ati gasit sa va legati de niste detalii... Ne-am tampit la cap chiar toti?! Cati dintre cei care posteaza asemenea ... ar accepta la ei acasa sa dea niste multe miliarde, din banii lor, pe o casa, iar la final sa se trezeasca in situatia ca usa unei camere se deschide intr-un zid (cam asta ar fi cred comparatie cu trecerea de pietoni si stalpul). Ar fi la fel de multumiti?! Art mai zice lasa domne ca mi-a facut frumusete de casa, ce mai conteaza ca intr-o camera dau cu usa in zid cand o deschid... De aia sunt revoltat! Dar am nadejdea ca pentru Tiseanu Bobalna va fi ultimul drum... Ultimul drum pe care il asfalteaza ca primar!
  • 29.10.2019 22:01 Ioana După ce ca abia au asfaltat cu chiu cu vai, acum ne mai și plângem. Sa fim serioși, nimeni din orașul asta nu trece pe jumătatea trecerii pentru pietoni te duci in diagonala rar sa rămâi pe jumătate. După o lunga așteptare in care oamenii și-au rupt mașinile acum ne văităm 😂😂😂
  • 29.10.2019 21:49 Iuliana Este imaginea simbol a indelungatei guvernari Tiseanu. Este dovada ca a obosit si trebuie sa mai lase locul si altora.
  • 29.10.2019 21:48 Petrutz Asta demonstreaza ca receptiile se fac din masini (asa cum a facut si primarul pozele cu strada asta pe care le-a pus pe FB) sau, si mai grav, din birou! Pe de alta parte, totusi, e de inteles. Daca mergi pe jos pe Bobalna si ai rau de mare, pe la jumatea drumului pana la cimitir te ia lesinul de la atata urcat si coborat pe trotuarele gandite si facute doar de niste ..., care nu isi dau ...jos din masini aproape niciodata!
  • 29.10.2019 21:41 anti-Dorel Se vede clar in imagine si cat de inclinat e stalpul!!!
462 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2548 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2662 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV