CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpineanca Georgeta Popescu - bronz la Mondialul de bob, din Germania

- Sport -

Câmpineanca Georgeta Popescu - bronz la Mondialul de bob, din Germania

În aceste zile, la Winterberg, în Germania, are loc Campionatul Mondial de Bob, din delegația României făcând parte și câmpineanca Georgeta Popescu, legitimată la CSO Sinaia și antrenată de Dorin Alexandru Grigore.

Campioană olimpică la tineret și campioană europeană la juniori în proba de monobob, câmpineanca Georgeta Popescu a reușit din nou o performanță remarcabilă, obținând medalia de bronz la categoria sub 23 ani. A condus excelent bobul în prima manșă, dar o greșeală pe trasă în manșa a doua a privat-o pe Georgeta Popescu de o medalie mai strălucitoare. Câmpineanca noastră a fost devansată de două germance Charlotte Candrix și Diana Filipszki, Georgeta Popescu fiind la 0,53 secunde în spatele primului loc și la numai 0,27 secunde de locul secund.
Este o performanță remarcabilă pentru România, tânăra sportivă fiind felicitată imediat de membrii delegației României, precum și de Comitetul Olimpic Sportiv Român. 
Felicitări, Georgeta Popescu!


15 Jan 2023 09:16 4405 vizualizari


Comentarii


  • 15.01.2023 09:51 Aristide Foarte frumos. Avem tineri cu care ne putem mandri. Sa vedem cusi un sprijin din partea autoritatilor locale, cat de modest, si ceva concret nu diplome si acadele.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
236 vizualizari 13 Jun 2024 18:19 CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

CS Câmpina a încheiat cu o remiză faza grupelor a turneului final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa feminină de juniori IV a CS Câmpina participă la Turneul final al Campionatului Național, care are loc la Brașov.

citeste mai mult
601 vizualizari 12 Jun 2024 18:28 Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Handbal. Turneul final, feminin, juniori IV. CS Câmpina a pierdut primele două meciuri

Miercuri, 12 iunie, la Brașov a început Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV, la care din Grupa C face parte și CS Câmpina, echipă antrenată de Daniel Vasile și Denisa Toma.

citeste mai mult
411 vizualizari 10 Jun 2024 23:12 S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

S-a stabilit programul fetelor de la CS Câmpina la Turneul final al junioarelor IV de la Brașov

Echipa de juniori IV a CS Câmpina, antrenori Daniel Vasile și Denisa Toma, s-a calificat la Turneul final de la Brașov, care va începe miercuri, 12 iunie.

citeste mai mult
724 vizualizari 09 Jun 2024 18:28 Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Gabriel Văcărescu, al treilea ”argint” câmpinean la Campionatul Național Școlar de Atletism

Sportivul antrenoarei Mihaela Marin, Gabriel Văcărescu, a reușit în proba de săritura în lungime un foarte valoros loc 2, cu 6,62m, la numai patru centimetri de titlul național.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV