Câmpineanca Georgeta Popescu - bronz la Mondialul de bob, din Germania

Sport (Categoria articolului)

În aceste zile, la Winterberg, în Germania, are loc Campionatul Mondial de Bob, din delegația României făcând parte și câmpineanca Georgeta Popescu, legitimată la CSO Sinaia și antrenată de Dorin Alexandru Grigore.

Campioană olimpică la tineret și campioană europeană la juniori în proba de monobob, câmpineanca Georgeta Popescu a reușit din nou o performanță remarcabilă, obținând medalia de bronz la categoria sub 23 ani. A condus excelent bobul în prima manșă, dar o greșeală pe trasă în manșa a doua a privat-o pe Georgeta Popescu de o medalie mai strălucitoare. Câmpineanca noastră a fost devansată de două germance Charlotte Candrix și Diana Filipszki, Georgeta Popescu fiind la 0,53 secunde în spatele primului loc și la numai 0,27 secunde de locul secund.
Este o performanță remarcabilă pentru România, tânăra sportivă fiind felicitată imediat de membrii delegației României, precum și de Comitetul Olimpic Sportiv Român. 
Felicitări, Georgeta Popescu!

4368 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aristide 15.01.2023 09:51 Foarte frumos. Avem tineri cu care ne putem mandri. Sa vedem cusi un sprijin din partea autoritatilor locale, cat de modest, si ceva concret nu diplome si acadele.

Sport

1129 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2049 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

891 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

417 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.