Câmpineanca Georgeta Popescu - bronz la Mondialul de bob, din Germania

Sport (Categoria articolului)

În aceste zile, la Winterberg, în Germania, are loc Campionatul Mondial de Bob, din delegația României făcând parte și câmpineanca Georgeta Popescu, legitimată la CSO Sinaia și antrenată de Dorin Alexandru Grigore.

Campioană olimpică la tineret și campioană europeană la juniori în proba de monobob, câmpineanca Georgeta Popescu a reușit din nou o performanță remarcabilă, obținând medalia de bronz la categoria sub 23 ani. A condus excelent bobul în prima manșă, dar o greșeală pe trasă în manșa a doua a privat-o pe Georgeta Popescu de o medalie mai strălucitoare. Câmpineanca noastră a fost devansată de două germance Charlotte Candrix și Diana Filipszki, Georgeta Popescu fiind la 0,53 secunde în spatele primului loc și la numai 0,27 secunde de locul secund.
Este o performanță remarcabilă pentru România, tânăra sportivă fiind felicitată imediat de membrii delegației României, precum și de Comitetul Olimpic Sportiv Român. 
Felicitări, Georgeta Popescu!

4260 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aristide 15.01.2023 09:51 Foarte frumos. Avem tineri cu care ne putem mandri. Sa vedem cusi un sprijin din partea autoritatilor locale, cat de modest, si ceva concret nu diplome si acadele.

Sport

1639 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

2 comentarii

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

1109 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.

Alte stiri recente

239 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1131 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.