CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Irina Nistor, candidatul PSD la Primăria Câmpina, și-a lansat programul electoral pentru “UN NOU ÎNCEPUT”

- Politică -

Irina Nistor, candidatul PSD la Primăria Câmpina, și-a lansat programul electoral pentru “UN NOU ÎNCEPUT”

Într-un cadru natural foarte frumos, pe Strada Păcii din Câmpina, într-o zonă ”ruptă” de betoane și zgomote, cum nu prea mai există în municipiu, a avut loc luni seară lansarea oficială a programului electoral al candidatului PSD la Primăria Câmpina, Irina Mihaela Nistor.

Irinei Nistor i-au fost alături la acest eveniment colegii din PSD, prieteni și, bineînțeles, familia. Au venit de la Ploiești, special pentru acest moment: Virgiliu Nanu – președintele PSD Prahova și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean, Radu Oprea – ministrul Economiei, senatorul Laura Moagher, deputatul Rodica Paraschiv, Beatrice Gajman – președinte OFSD Prahova, Andrei Volosevici - primarul municipiului Ploiești. Cu toții au spus câteva cuvinte despre PSD, despre Câmpina, despre Irina Nistor. De asemenea, au mai vorbit Dan Ioan Mușat – președintele PSD Câmpina și dr. Călin Tiu, candidat eligibil pe lista social democraților pentru Consiliul Județean. Alături de ei s-au aflat și candidații PSD Câmpina la Consiliul Local.

Cu siguranță, cel mai important moment a fost acela în care Irina Nistor, parcă mai emoționată ca niciodată, și-a prezentat programul electoral pentru “UN NOU ÎNCEPUT”.
“Un nou început pentru Câmpina înseamnă mai mult decât o schimbare de administrație. Înseamnă, în primul rând, o reîntoarcere la nevoile cetățenilor, o reconectare cu realitățile câmpinenilor și o implicare activă în rezolvarea problemelor de zi cu zi. 9 iunie marchează punctul de plecare în reconstrucția Câmpinei. Nu pretind a avea soluții miraculoase și sunt conștientă că schimbările majore nu se vor întâmpla peste noapte. Cu toate acestea, mă angajez să-mi asum responsabilitatea conducerii orașului încă din prima zi de mandat, nu doar să apar în lumina reflectoarelor pentru tăieri de panglici în preajma alegerilor. Această călătorie nu poate fi parcursă în singurătate, voi avea nevoie de sprijinul, încrederea și implicarea activă a fiecărui câmpinean pentru a transforma acest vis în realitate. Împreună putem reconstrui un oraș în care fiecare dintre noi să trăiască nu doar cu speranța, ci cu certitudinea unui viitor mai bun”, a spus Irina Nistor.

Programul electoral este structurat pe 10 piloni majori: infrastructura orașului, optimizarea și extinderea spațiilor de parcare, revigorarea economiei locale și a turismului, revitalizarea comunității locale prin educație, cultură și sport, modernizarea locurilor de joacă pentru copii și crearea de noi locuri de joacă, optimizarea serviciilor de salubritate, reamenajarea în mod unitar a spațiilor verzi, modernizarea transportului public, eficientizarea serviciilor publice din administrația câmpineană. Fiecare pilon cuprinde mai multe puncte, idei, soluții, pe care cetățenii le vor putea citi/studia în programul electoral.
De asemenea, acest program cuprinde și 10 proiecte majore de infrastructură, cum ar fi, de exemplu, centura ocolitoare a orașului, parcare subterană sau supraterană pe locul fostului bazar din spatele pieței, breatea de acces cu sens giratoriu spre DN1 (la intersecția străzilor Plevnei și Pictor Grigorescu), constuirea unui nou corp de clădire la Școala Gimnazială “Ion Câmpineanu”, singura școală din Câmpina unde, din lipsă de spațiu, se învață și după-amiaza.
Programul electoral al Irinei Nistor va ajunge în casele câmpinenilor, iar aceștia vor avea ocazia să vadă dacă se regăsesc aici problemele sau dorințele lor.


30 Apr 2024 07:14 2924 vizualizari


Comentarii






Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
395 vizualizari 20 May 2024 11:39 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1874 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
1842 vizualizari 17 May 2024 20:59 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

”Continuarea demersurilor începute în anul 2023 pentru extinderea Spitalului Municipal Câmpina cu spații moderne pentru Compartiment Primiri Urgențe, pentru secție de dializă și pentru o stație de ambualnță”, a sintetizat Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie, obiectivul primordial.

citeste mai mult
1659 vizualizari 17 May 2024 20:28 Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat din partea Partidului Național Liberal la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, a fost invitatul nostru, în cadrul unei emisiuni electorale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV