Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

Sport (Categoria articolului)

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri sperând într-o evoluție cât mai bună în partida contra unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

Prima victorie pe teren propriu a venit la capătul unui joc bun, poate chiar cel mai bun de la începutul acestei ediții de campionat. Ambele goluri i-au aparținut lui Laurențiu Albu, primul după o greșeală a defensivei adverse, iar cel de-al doilea la capătul unei acțiuni personale a lui Prună.
FC Muscelul a aliniat în acest joc următoarea formulă de start: Tomșa - Iordache, Dafinoiu, Bogza, Dinu, Pleșa (Jilăveanu), Albu (Brânzea), I. Ștefan (Fătu), Șerban, Vișoiu (L. Vlad), Mârsanu (Prună).
Etapa viitoare, FC Muscelul Câmpina va întâlni, tot pe teren propriu, formația Unirea Lacul Turcului.

2181 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

794 vizualizari
31 mai 2023 20:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Rezultate

Miercuri după-amiază au avut loc partidele contând pentru sferturile de finală din cadrul fazei județene a Cupei României.

1580 vizualizari
30 mai 2023 18:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Programul și delegările

Miercuri, 31 mai, cu începere de la ora 17.30, au loc partidele contând pentru sferturile de finală ale fazei județene a Cupei României. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

276 vizualizari
01 iun. 2023 08:35

Cardurile de sănătate duplicat se pot ridica și de la sediile primăriilor, inclusiv la Câmpina

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova a anunțat că eliberarea cardurilor naționale de sănătate duplicat se pot ridica și de la sediile primăriilor, pentru localitățile cu care CAS a încheiat protocoale în acest sens.

791 vizualizari
31 mai 2023 22:55

Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE "scris" din copii cu șepcuțe colorate

La Poiana Câmpina, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită astăzi, pentru ca mâine, 1 Iunie 2023, elevii să poată participa la un eveniment devenit tradiție - "Ultimul clopoțel", la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din localitate. Evenimentul de astăzi s-a desfășurat mai întâi în Parcul Triumf, apoi pe stadionul de la Poiana, aflat chiar lângă parc.