Trei clasări pe podium pentru automobiliștii câmpineni la Trofeul ”Ploiești” la Super-Slalom

Sport (Categoria articolului)

Trofeul ”Ploiești”, prima etapă din cadrul Campionatului Național de Super-Slalom, competiție inclusă în calendarul Federației Române de Automobilism Sportiv, a avut loc în week-end și s-a bucurat de prezența unui număr important de sportivi, printre care și patru componenți ai clubului câmpinean de automobilism Motors House Racing.

A fost un traseu greu, cu multe obstacole și cu un grad ridicat de dificultate, realizat de organizatori pe Bulevardul Independenței din Ploiești.
Piloții câmpineni au reușit trei clasări pe podium:
Bogdan Ariciu - locul 2 la avansați A4
Radu Ariciu - locul 2, avansați A5
Valentin Crețu - locul 3, avansați A5
Adrian Vintilă - locul 4, avansați A5
Sportivii câmpineni au fost încurajați la Ploiești de unul dintre apropiații și susținătorii acestui club, consilierul local independent Costel Filip.
Reprezentanții Motors House Racing Câmpina, împreună cu cei ai administrației locale, au mai pus la punct o serie de detalii pentru ca o astfel de etapă de automobilism sportiv să aibă loc și la Câmpina, noutatea fiind aceea că simultan va avea loc și o sesiune de conducere preventivă, mai ales pentru tinerii care dețin permis de conducere de puțin timp.

2694 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1999 vizualizari
29 iun. 2022 23:07

Mentorise Elite Team Câmpina, medalii la Campionatul Național de ciclism

În perioada 23-26 iunie, la Izvorul Mureșului a avut loc Campionatul Național de ciclism, la start aliniindu-se și Mentorise Elite Team Câmpina, singura echipă de ciclism din Câmpina prezentă la un asemenea nivel competițional, fondată și condusă de Cristian Piciu.

2058 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.