O secție a Politehnicii București la Câmpina? O idee propusă de primarul Alin Moldoveanu și acceptată de rectorul Mihnea Costoiu

Social (Categoria articolului)

Discuția referitoare la posibilitatea deschiderii la Câmpina a unei secții a Universității Politehnice București a avut loc astăzi, în cadrul conferinței de lansare a proiectului "Elaborarea planurilor de atenuare și adaptare la schimbări climatice în municipiul Câmpina", proiect cu fonduri europene la care unul dintre partenerii Câmpinei este chiar Politehnica.

Primarul Alin Moldoveanu a lansat ideea, iar rectorul Universității Politehnice, Mihnea Costoiu, care a participat online la conferință, a spus că este posibilă o extensie a Politehnicii la Câmpina, dar "trebuie identificate cele mai bune soluții reciproc avantajoase pentru instituție și în special pentru tinerii din zona Câmpinei". Rectorul Universității Politehnice i-a propus primarului Alin Moldoveanu să se întâlnească în perioada următoare pentru a discuta despre acest subiect. (video)

5413 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Hergheligiu Viorica 15.02.2022 14:39 Felicitări pentru inițiativă!

Social

1254 vizualizari
05 feb. 2023 20:01

Numărul salariaților din Câmpina a scăzut în perioada 2016-2020

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) al municipiului Câmpina se află în consultare publică până pe 13 februarie 2023. Așa cum v-am promis, revenim asupra unora dintre datele pe care le-am considerat interesante din acest document, care urmează a fi supus dezbaterii și votului Consiliului Local, cel mai probabil chiar la finalul acestei luni.

2592 vizualizari
03 feb. 2023 08:24

Despre nonviolență în școli. Primarul Alin Moldoveanu s-a întâlnit cu copiii din ciclul primar de la ”Grigorescu”

De-a lungul acestei săptămâni, în majoritatea unităților de învățământ au avut loc acțiuni prin care să fie marcată Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală. Copiii de la ciclul primar din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” s-au întâlnit, în cadrul acestui șir de acțiuni, cu primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alte stiri recente

1021 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1565 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accvident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răstunat în afara părții carosabile.