CONTACT

Se întâmplă pe șoselele Prahovei. Un bărbat din Scorțeni a fost reținut de polițiști, iar alți doi din Măgureni s-au ales cu dosare penale

- Actualitate -

Se întâmplă pe șoselele Prahovei. Un bărbat din Scorțeni a fost reținut de polițiști, iar alți doi din Măgureni s-au ales cu dosare penale

În ultimele 24 de ore, pe șoselele din Prahova, polițiștii au avut serios de lucru - un bărbat de 34 ani, din Scorțeni, a fost reținut de polițiști, iar alți doi bărbați, ambii din Măgureni, cu vârste de 43 ani, respectiv 37 ani, s-au ales cu dosare penale.

Astfel, vineri, 16 iunie, în jurul orei 7.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Scorțeni. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Ulterior, în jurul orei 10.00, același bărbat a fost depistat la volanul autoturismului pe strada Horia din orașul Băicoi. Astfel, acesta a fost din nou testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la sediul unității de poliție, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism având dreptul de a conduce suspendat. În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
Tot vineri, 16 iunie, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de poliție rurală Florești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în comuna Măgureni, au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani din comună. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, a fost identificat și proprietarul autoturismului, un bărbat în vârstă de 37 de ani, tot din comuna Măgureni, care a declarat că i-ar fi înmânat cheile mașinii, deși avea cunoștință de faptul că celălalt bărbat nu deține permis de conducere. Astfel, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea mașinii unei persoane fără permis, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)


17 Jun 2023 12:08 2928 vizualizari


Comentarii






3161 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3240 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4263 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3636 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV