Prof. Mihaela Marin, coordonatorul atleților de la CSS "C. Istrati" Câmpina, despre obiectivele noului sezon competițional

Sport (Categoria articolului)

De la 1 septembrie 2018, CSS "Constantin Istrati" Câmpina are un nou profesor coordonator, Mihaela Marin. Numirea a venit la finalul sezonului de vară şi înaintea începerii pregătirilor pentru sezonul de iarnă, astel încât noul coordonator să poată începe în forţă activitatea.

"Anul acesta s-a realizat marea noastră dorinţă de a împrejmui zona de aruncări şi ne dorim să amenajăm suprafaţa. Noi găzduim la Câmpina două competiţii de nivel naţional, Cupa Speranţelor Olimpice şi Cupa Prahovei, ambele destinate aruncătorilor, iar pentru omologarea rezultatelor este nevoie de un teren cu o suprafaţă plană, impecabilă. Sportivii vin pentru a-şi realiza baremurile pentru Europene sau Mondiale sau pentru a-şi îmbunătăţi recordurile naţionale şi au nevoie de o bază sportivă care să poată fi omologată", ne-a declarat Mihaela Marin. 
Noul coordonator al atleților de la CSS "Constatin Istrati" ne-a vorbit și despre cele mai bune performanţe din sezonul de vară, despre principalele competiţii la care sportivii vor participa în sezonul viitor și despre obiectivele pe care doresc să le realizeze. (video)

5715 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

568 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

456 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

Alte stiri recente

143 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

2511 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.