CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Modificări în bugetul local. S-a renunţat la unele lucrări, s-au introdus altele, iar bugetul Câmpinei a crescut la peste 80 milioane lei

- Actualitate -

Modificări în bugetul local. S-a renunţat la unele lucrări, s-au introdus altele, iar bugetul Câmpinei a crescut la peste 80 milioane lei

După numai două luni de la aprobarea bugetului local pentru 2017, Consiliului Local Câmpina a aprobat, în ședința din 25 mai, prima rectificare bugetară a anului. Aceasta s-a datorat unor modificări în structura lucrărilor, în special la ordonatorii terţiari de credite, adică la instituţiile publice din subordinea administraţiei locale. Cu acelaşi prilej, au fost introduse în buget o serie de venituri suplimentare, astfel că valoarea totală a bugetului Câmpinei a ajuns la 80.550.700 lei.

Prezentăm în continuare cele mai importante prevederi ale rectificării bugetare, aşa cum au fost ele aprobate în şedinţa Consiliului Local.
Astfel, la Spitalul de Psihiatrie Voila s-au redistribuit 8.000 lei pentru achiziţionarea a două aparate necesare laboratorului şi s-a alocat suma de 65.500 lei pentru finalizarea extinderii şi modernizării pavilionului nr. 19. Precizăm că nu este o suplimentare a bugetului spitalului, ci o redistribuire a banilor de la secțiunea de funcționare la cea de dezvoltare (investiții).
La Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" s-a redistribuit suma de 17.000 lei pentru igienizarea fostei cantine din incinta Căminului Petrol de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. 

De asemenea, s-a introdus în buget local al municipiului achiziţia de containere închise pentru colectarea selectivă, în acest scop fiind alocată suma de 338.200 lei. Aceste containere vor fi montate în 80 de locații din Câmpina.
Pentru terenul sintetic din incita Căminului Petrol s-a decis renunţarea la realizarea unei tribune noi, cu vestiare și cabine, alegându-se varianta lucrărilor de reparaţii la vestiarele și tribunele deja existente, iar la final aici va fi realizată o împrejmuire a întregului spațiu. Pentru aceste lucrări s-au alocat 295.920 lei. De ce s-a optat pentru reparații în locul unei noi investiții la terenul sintetic? "Pentru că studiul de fezabilitate aducea în discuţie valori mari pentru realizarea unei tribune cu vestiare și de aceea am decis că este mai oportun să ne limităm doar la lucrări de reparaţii, mai ales că vestiarele se află într-o clădire care este în stare destul de bună, iar tribuna existentă are potenţial pentru a fi extinsă şi reparată, inclusiv prin montarea de scaune", a explicat primarul Horia Tiseanu.


26 May 2017 20:21 3635 vizualizari


Comentarii


  • 26.05.2017 22:07 bogdan f Important ca se face modernizari la Clubul pensionarilor si incinta,dar nu e cam putin 17.000?Tot Chirobocea?eu zic ca 30.000 ron ar fi o suma decenta,macar spre strada ar avea o fata frumoasa.Mai trebuie iluminat retro,banci,pus cei de la sere sa curete vegetatia,gardul ala are 30 ani pe putin,facut asa incat sa numai intre maidanezii si cei de la caminul de nefamilisti.apropos microbuzul cand il primesc copii de la sectia atletism.mai taiati de la camere video ca unii tot smecheri se cred cu buletinul in mana.Site-ul primariei nu functioneaza sa primeasca primarul sugestii si reclamatii.O bila neagra.Cladirea de vis a vis de Rafinarie-fosta popicarie tot in paragina,Fas la fel.Sceptic cu acest club al orasului,sa nu fie ca soarta FCM Campina;atat la Caminele Petrol cat si in curtea liceului de pe Grivitei fantana arteziana plina de gunoaie;o alta casa parasita pe str B P Hasdeu langa Maya,localii politisti ar trebui sa amendeze Rafinaria si Fabrica de ciorapi pentru ca nu ingrijeste spatiile si polueaza lacul Curiacul
390 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
471 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
556 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1160 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV