A condus băut, l-a prins Poliția, s-a ales cu dosar penal și a rămas fără permis

Actualitate (Categoria articolului)

Toate acestea i s-au întâmplat unui bărbat de 54 ani, din Câmpina, în seara zilei de duminică, în jurul orei 22.45, când a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere pe Bulevardul Carol I, din localitate.

Deoarece emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2219 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gogu 20.12.2022 14:38 Nu se merita sa luati riscul de a pierde carnetul de conducere, amenzi platite, accidente sau accidente mortale. Luati taxiul daca trebuie sa mergeti de urgenta undeva, iar daca vreti sa fiti sigur ca nu sunteti peste limita de alcool permisa, astia vinde un aparat de verificat.....................>https://www.emag.ro/aparat-tester-alcool-de-buzunar-etilotest-tip-breloc-display-digital-pentru-testat-nivelul-alcoolemiei-afisaj-luminos-portocaliu-semiprofesional-negru-gt-alt-07/pd/D1X0XCBBM/

Actualitate

108 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

325 vizualizari
23 mar. 2023 20:58

Mesaj RO-ALERT la Valea Doftanei privind prezența unui urs în zonele populate

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru a semnala prezența unui urs în zonele populate. 

Alte stiri recente

102 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.

50 vizualizari
23 mar. 2023 20:01

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.