CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

- Actualitate -

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

Strada Victoriei din Câmpina este una micuță, întortocheată, printre mai multe blocuri. Pornește din Strada Ana Ipătescu și se termină în spatele blocurilor de pe Bulevardul Carol I, până în intersecția cu Strada Maramureș.

Stradă mică, dar cu probleme mari, care - în urma unor decizii controversate ale autorităților - au creat nemulțumiri, discuții și, mai ales, foarte multe semne de întrebare.
Totul a pornit de la apariția, zilele trecute, a unor muncitori din cadrul Primăriei Câmpina, care au șters marcajul vechii parcări și au redesenat noile locuri de parcare din apropierea unuia dintre blocurile de pe această stradă. Practic, dintr-o parcare perpendiculară pe latura blocului, acum, un trotuar mult prea generos față de nevoile zonei a rămas liber, iar noul model de parcare este paralel cu latura respectivului bloc. După numai câteva zile, muncitorii au revenit și au plantat niște stâlpișori, astfel încât conducătorii auto indisciplinați să nu cumva să nu respecte noul model de parcare.
Dincolo de faptul că s-a înjumătățit numărul - și așa foarte mic - al locurilor de parcare (din vreo șase au rămas maximum trei), o altă problemă care generează discuții este cea a accesului autovehiculelor mari. Și aici este vorba de mașina firmei de salubritate, dar și unele mașini care aprovizionează spațiile comerciale de pe parterul blocurilor de pe Bulevardul Carol, la care aprovizionarea se face prin Strada Victoriei. În plus, oamenii au mari semne de întrebare că o eventuală - nedorită - situație în care ar fi nevoie de mașina pompierilor face imposibil accesul acestora în noua configurare a parcării. Mai mult, oamenii din zonă au început să pună întrebări, în condițiile în care de la alte blocuri din apropiere s-au făcut diverse demersuri către municipalitate fără niciun rezultat, dar acum, pentru această parcare lucrurile s-au mișcat foarte rapid. ”Avem depusă o cerere la viceprimar de luni bune pentru tăierea unui copac care pune în pericol integritatea blocului, a mașinilor și chiar a oamenilor, dar nu am primit niciun răspuns din partea acestuia. În jurul copacului respectiv, asfaltul a început să se umfle de la rădăcini și vrem să-l vedem cum va veni prin această zonă în campania electorală de anul viitor. De asemenea, l-am întrebat pe viceprimar de ce ne-a luat un suport pentru bătutul covoarelor, care era al asociației noastre, nu era al Primăriei, dar nu am primit niciun răspuns. Practic, vorbim de un furt. În zonă este o mare problemă parcarea autovehiculelor... În loc să vină cu soluții, probabil tot viceprimarul a decis să mai taie din locurile de parcare”, ne-a declarat președintele uneia dintre asociațiile de proprietari de pe Strada Victoriei.
Dincolo de nemulțumirile oamenilor, este cel puțin bizară intervenția celor de la Primăria Câmpina. Și am mai adăuga o problemă: cine va răspunde în cazul în care o mașină de intervenție - pompieri sau orice altceva - nu va putea ajunge la o solicitare pe această stradă din cauza mașinilor parcate după noul model?!


03 Oct 2023 22:03 2261 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
425 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
871 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1711 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1585 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV