Hai cu parcul (de la soldat) că ne prinde iarna! Încă o iarnă...

Actualitate (Categoria articolului)

Așteptăm cu nerăbdare ziua în care să putem scrie că Parcul Regele Mihai I (zona de la soldat) este gata, că lucrările s-au finalizat și că a fost efectuată recepția acestei... extraordinare investiții în valoare de 1.682.780 lei. Din păcate, însă, la cum decurg lucrurile, mai avem de așteptat. O lucrare care ar fi trebuit să se termine în patru luni împlinește, zilele acestea, un an și două luni.

În pofida somației trimise de Primăria Câmpina firmei constructoare de a finaliza lucrările până la 1 iunie 2019, iată că acest lucru nu s-a întâmplat, lucrările continuă și încă mai sunt multe de făcut. Multe și mărunte, e adevărat, dar cu doi-trei muncitori care pun și scot pavele, le pun și le scot din nou, s-ar putea să ne prindă toamna sau, mai rău, încă o iarnă. Vă reamintim că lucrarea este executată de Construct Edil SRL Câmpineanca, firmă care a acumulat până acum penalități de întârziere de aproape 70.000 lei.

4854 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adelina 19.06.2019 12:43 Lucrare de care s-au ocupat vicele si primarul! Plecați. ... plecati... cea mai proasta echipa
  • Dumitru 19.06.2019 22:38 Aaaa, dacă a zis primarul pe Facebook să îl certați și pe vice......
  • Aurel Pomană 19.06.2019 23:31 Am văzut postat de domnul primar pe facebook atacul direct la domnul viceprimar despre această lucrare. Da, este o mare bătaie de joc. Suplimentări de bani... Sper ca organele de control să arate ilegalitățile făcute la această lucrare... Dar domnule primar, la prima ședință de Consiliul Local, asumați-vă și cereți-i răspunderea oficial viceprimarului. Nu cu mojicie, cum ați făcut-o pe facebook. PS: Ați semnat ordinele de plată către firma care și-a bătut joc de această lucrare, domnule primar?
  • Adrian 20.06.2019 07:47 O mare bataie de joc lucrarea la acest parculet. Si din partea "Doreilor" de la firma, si din partea "Doreilor" din Primaria Campina! Va dau scris ca nu vor recupera nici un leu din penalitati. Vor trebui sa achite integral firmei ultima factura si apoi aceasta intra in insolventa. Cauta-i pe actionari, da-i in judecata... ani la rand si bani cheltuiti aiurea!
  • Cornelia 20.06.2019 11:46 Pițigoi, viceprimaru`, el răspunde. Să-i fie rușine!
  • parc 20.06.2019 14:29 Ne enervam degeaba intre noi,chiar nu se poate verifica oficial preturile la materiale si manopera,etc?400mii de euro pentru ceva oribil.Asteptam totusi si interventia Curtii de Conturi si vesti mai bune.
  • mihai 23.06.2019 19:03 dar asta nu e de ajuns ,o sa urmeze mutarea soldatului ,O ALTA OPERATIUNE CU BANI GREI !!!!!!!!!!????????

Actualitate

4180 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.

2197 vizualizari
14 oct. 2019 20:16

Trafic deviat și stații desființate temporar în Câmpina, pe Bd. Carol I, pentru executarea lucrărilor de canalizare. Marți se asfaltează și Strada Golești

După cum vă informam la sfârșitul săptămânii trecute, de astăzi, 14 octombrie 2019, Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și Biserica de la Brazi, pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate cu fonduri europene prin HidroPrahova. Avizul de închidere a circulației este valabil până pe 8 noiembrie 2019, iar în toată această perioadă traficul rutier va fi deviat pe străzile Frații Golești și B.P. Hasdeu.

Alte stiri recente

1573 vizualizari
15 oct. 2019 11:47

Campanii de prevenție și informare ale Poliției Județene și ANIP cu ocazia Zilei Europene de Luptă împotriva Traficului de Persoane

Traficul de persoane continuă să fie un fenomen în plină evoluţie atât din punct de vedere al interesului manifestat de traficanţi, aflaţi într-o necontenită căutare de mijloace de îmbogăţire rapidă şi ilegală, cât şi, într-o manieră firească şi proporțională, al interesului manifestat de marile organisme internaţionale angrenate în contracararea acestui fenomen. Pe 18 octombrie este Ziua Europeană de Luptă împotriva Traficului de Persoane, ocazie cu care Poliția Prahova, dar și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (ANIP) - Centrul Regional Ploiești derulează o serie de acțiuni.

2840 vizualizari
14 oct. 2019 22:06

Scrisoarea impresionantă a unei femei ai cărei părinți au fost uciși, către parlamentarii care au votat Legea recursului compensatoriu

Maria Dumitru este o femeie din Constanța, ai cărei părinți au fost uciși cu bestialitate, în vara acestui an, de un individ eliberat din penitenciar în baza Legii privind recursul compensatoriu. Pe 9 octombrie 2019, ea le-a trimis o scrisoare parlamentarilor care au aprobat această lege controversată, cerându-le să o abroge cât mai repede. ”Vă consider părtaş la această dublă crimă şi sper ca această vină să vă urmărească până la sfârşitul vieţii, aşa cum durerea de a-mi pierde părinţii în cel mai crud mod cu putinţă va fi cu mine pentru totdeauna. Nu există noapte în care să nu mă gândesc la suferința fizică și mentală din ultimele lor minute”, scrie Maria Dumitru în scrisoarea adresată parlamentarilor.