Hai cu parcul (de la soldat) că ne prinde iarna! Încă o iarnă...

Actualitate (Categoria articolului)

Așteptăm cu nerăbdare ziua în care să putem scrie că Parcul Regele Mihai I (zona de la soldat) este gata, că lucrările s-au finalizat și că a fost efectuată recepția acestei... extraordinare investiții în valoare de 1.682.780 lei. Din păcate, însă, la cum decurg lucrurile, mai avem de așteptat. O lucrare care ar fi trebuit să se termine în patru luni împlinește, zilele acestea, un an și două luni.

În pofida somației trimise de Primăria Câmpina firmei constructoare de a finaliza lucrările până la 1 iunie 2019, iată că acest lucru nu s-a întâmplat, lucrările continuă și încă mai sunt multe de făcut. Multe și mărunte, e adevărat, dar cu doi-trei muncitori care pun și scot pavele, le pun și le scot din nou, s-ar putea să ne prindă toamna sau, mai rău, încă o iarnă. Vă reamintim că lucrarea este executată de Construct Edil SRL Câmpineanca, firmă care a acumulat până acum penalități de întârziere de aproape 70.000 lei.

4540 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adelina 19.06.2019 12:43 Lucrare de care s-au ocupat vicele si primarul! Plecați. ... plecati... cea mai proasta echipa
  • Dumitru 19.06.2019 22:38 Aaaa, dacă a zis primarul pe Facebook să îl certați și pe vice......
  • Aurel Pomană 19.06.2019 23:31 Am văzut postat de domnul primar pe facebook atacul direct la domnul viceprimar despre această lucrare. Da, este o mare bătaie de joc. Suplimentări de bani... Sper ca organele de control să arate ilegalitățile făcute la această lucrare... Dar domnule primar, la prima ședință de Consiliul Local, asumați-vă și cereți-i răspunderea oficial viceprimarului. Nu cu mojicie, cum ați făcut-o pe facebook. PS: Ați semnat ordinele de plată către firma care și-a bătut joc de această lucrare, domnule primar?
  • Adrian 20.06.2019 07:47 O mare bataie de joc lucrarea la acest parculet. Si din partea "Doreilor" de la firma, si din partea "Doreilor" din Primaria Campina! Va dau scris ca nu vor recupera nici un leu din penalitati. Vor trebui sa achite integral firmei ultima factura si apoi aceasta intra in insolventa. Cauta-i pe actionari, da-i in judecata... ani la rand si bani cheltuiti aiurea!
  • Cornelia 20.06.2019 11:46 Pițigoi, viceprimaru`, el răspunde. Să-i fie rușine!
  • parc 20.06.2019 14:29 Ne enervam degeaba intre noi,chiar nu se poate verifica oficial preturile la materiale si manopera,etc?400mii de euro pentru ceva oribil.Asteptam totusi si interventia Curtii de Conturi si vesti mai bune.
  • mihai 23.06.2019 19:03 dar asta nu e de ajuns ,o sa urmeze mutarea soldatului ,O ALTA OPERATIUNE CU BANI GREI !!!!!!!!!!????????

Actualitate

96 vizualizari
18 iul. 2019 22:20

Strada Tineretului din Câmpina va fi... NU asfaltată, ci doar expertizată tehnic, deocamdată

Strada Tineretului se află pe lista administrației locale pentru asfaltare în acest an. Adică în 2019. Bine, s-a mai aflat și anul trecut, când Consiliul Local a alocat banii necesari, iar Primăria Câmpina chiar a promis că lucrarea va fi gata în toamna lui 2018. Nu s-a întâmplat așa, iar în 2019 o regăsim din nou pe listă. Iar noi, ca și locuitorii de pe Tineretului, așteptam licitația pentru stabilirea firmei care să execute lucrările.

596 vizualizari
18 iul. 2019 21:46

Încep, în sfârșit, lucrările de reabilitare a aleilor de la Casa Tineretului din Câmpina

Casa Tineretului a finalizat noua procedură de achiziție publică pentru reabilitarea aleilor, licitația fiind câștigată de societatea Sisănelu Forexim SRL Ploiești, cu prețul de 207.361 lei fără TVA. Lucrarea urmează să înceapă în aceste zile. Am spus "noua procedură" pentru că, poate vă amintiți, o licitație similară a fost organizată și în toamna lui 2017, fiind câștigată tot de o societate din Ploiești - Polaris Construct. Numai că, după finalizarea achiziției publice și semnarea contractului, firma respectivă nu s-a mai prezentat la treabă. I-au fost trimise mai multe notificări, iar în cele din urmă contractul a fost reziliat și a fost reluată procedura de achiziție publică.

Alte stiri recente

1203 vizualizari
18 iul. 2019 20:14

La SanConfind se efectuează intervenții clasice, dar și minim invazive în chirurgia ginecologică

Secția de Obstetrică Ginecologie a Centrului Medical SanConfind din Poiana Câmpina este, probabil, una dintre cele mai moderne din țară, dotările de aici, aparatura medicală de ultimă generație și personalul foarte bine pregătit stând la baza actului medical de calitate. Trebuie să știți că la SanConfind se efectuează intervenții chirurgicale ginecologice complexe atât prin metoda clasică, operația obișnuită, cât și prin tehnici minim-invazive (chirurgia laparoscopică).

1727 vizualizari
18 iul. 2019 11:16

Locurile de agrement din Câmpina de altădată. Satul de vacanță... din care nu a mai rămas nimic

Tabăra Voila sau satul de vacanță, cum i se mai spunea, era un loc superb unde nu doar că veneau copii din toată țara, dar aici se organizau diverse activități și pentru copiii din Câmpina. Poate că unii dintre dumneavoastră vă mai amintiți de ceea ce reprezenta odată satul de vacanță, de tot ceea ce era aici: spații de cazare (27 de cabane/căsuțe), sală de mese, birouri, terenuri de sport și nu în ultimul rând trenulețul cu care te puteai plimba prin aproape toată tabăra. Astăzi, nu mai există nimic. Au rămas doar porțile, dar a dispărut până și gardul.