CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Hai cu parcul (de la soldat) că ne prinde iarna! Încă o iarnă...

- Actualitate -

Hai cu parcul (de la soldat) că ne prinde iarna! Încă o iarnă...

Așteptăm cu nerăbdare ziua în care să putem scrie că Parcul Regele Mihai I (zona de la soldat) este gata, că lucrările s-au finalizat și că a fost efectuată recepția acestei... extraordinare investiții în valoare de 1.682.780 lei. Din păcate, însă, la cum decurg lucrurile, mai avem de așteptat. O lucrare care ar fi trebuit să se termine în patru luni împlinește, zilele acestea, un an și două luni.

În pofida somației trimise de Primăria Câmpina firmei constructoare de a finaliza lucrările până la 1 iunie 2019, iată că acest lucru nu s-a întâmplat, lucrările continuă și încă mai sunt multe de făcut. Multe și mărunte, e adevărat, dar cu doi-trei muncitori care pun și scot pavele, le pun și le scot din nou, s-ar putea să ne prindă toamna sau, mai rău, încă o iarnă. Vă reamintim că lucrarea este executată de Construct Edil SRL Câmpineanca, firmă care a acumulat până acum penalități de întârziere de aproape 70.000 lei.


18 Jun 2019 22:24 5934 vizualizari


Comentarii


  • 23.06.2019 19:03 mihai dar asta nu e de ajuns ,o sa urmeze mutarea soldatului ,O ALTA OPERATIUNE CU BANI GREI !!!!!!!!!!????????
  • 20.06.2019 14:29 parc Ne enervam degeaba intre noi,chiar nu se poate verifica oficial preturile la materiale si manopera,etc?400mii de euro pentru ceva oribil.Asteptam totusi si interventia Curtii de Conturi si vesti mai bune.
  • 20.06.2019 11:46 Cornelia Pițigoi, viceprimaru`, el răspunde. Să-i fie rușine!
  • 20.06.2019 07:47 Adrian O mare bataie de joc lucrarea la acest parculet. Si din partea "Doreilor" de la firma, si din partea "Doreilor" din Primaria Campina! Va dau scris ca nu vor recupera nici un leu din penalitati. Vor trebui sa achite integral firmei ultima factura si apoi aceasta intra in insolventa. Cauta-i pe actionari, da-i in judecata... ani la rand si bani cheltuiti aiurea!
  • 19.06.2019 23:31 Aurel Pomană Am văzut postat de domnul primar pe facebook atacul direct la domnul viceprimar despre această lucrare. Da, este o mare bătaie de joc. Suplimentări de bani... Sper ca organele de control să arate ilegalitățile făcute la această lucrare... Dar domnule primar, la prima ședință de Consiliul Local, asumați-vă și cereți-i răspunderea oficial viceprimarului. Nu cu mojicie, cum ați făcut-o pe facebook. PS: Ați semnat ordinele de plată către firma care și-a bătut joc de această lucrare, domnule primar?
  • 19.06.2019 22:38 Dumitru Aaaa, dacă a zis primarul pe Facebook să îl certați și pe vice......
  • 19.06.2019 12:43 Adelina Lucrare de care s-au ocupat vicele si primarul! Plecați. ... plecati... cea mai proasta echipa
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
292 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
775 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
759 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
801 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV