CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina nu are răspuns la întrebările consilierilor locali privind suspendarea proiectelor cu fonduri europene

- Actualitate -

Primăria Câmpina nu are răspuns la întrebările consilierilor locali privind suspendarea proiectelor cu fonduri europene

La ședința din această seară a Consiliului Local Câmpina, consilierul Florin Frățilă i-a întrebat pe reprezentanții Primăriei de ce au fost suspendate, de către Ministerul Dezvoltării, proiectele cu fonduri europene de la Câmpina și le-a cerut detalii legate de această problemă. Câteva momente s-a făcut liniște... Apoi, viceprimarul și secretara municipiului au spus că nu au informații despre această situație, asta în condițiile în care vorbim, totuși, despre un subiect important și foarte grav. Precizăm că primarul Horia Tiseanu nu a fost prezent la ședință.

"Citim și noi cu surprindere prin presă că avem o problemă cu fondurile europene, în sensul că Ministerul Dezvoltării ne-ar fi sancționat și ne-a blocat următoarele proiecte. Cineva din Executiv să ne dea câteva explicații legate de asta, există vreo adresă de la Ministerul Dezvoltării, aveți o corespondență cu ministerul, spuneți-ne și nouă", a spus Florin Frățilă. (video)
Explicațiile s-au lăsat așteptate și probabil că nici nu vor veni o vreme. "Corespondență există, dar nu putem să vă dăm toate detaliile", a spus secretarul municipiului, Tatiana Moldoveanu. "Doamna director de la investiții, Eliza Oprescu, cunoaște problema, se ocupă de asta împreună cu Compartimentul de Integrare și programe de Finanțare, și doar doamna Oprescu ar putea să vă răspundă, dar acum nu este aici. Eu personal nu știu ce să vă spun", a afirmat viceprimarul Adrian Pițigoi. (video

La jumătatea lunii iunie, am scris despre problema suspendării contractării proiectelor cu fonduri europene. Atunci, Campinatv.ro a prezentat explicația Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice cu privire la această situație: până când Primăria Câmpina nu achită corecția de 5,5 milioane lei pentru Calea Dacia, niciun proiect cu fonduri europene nu va mai primi finanțare. 
Noi am întrebat, iar ministerul ne-a trimis răspunsul în patru zile. De la Primăria Câmpina nu am primit nici până acum răspuns la adresa noastră, trimisă în baza Legii 544/2001, deși au trecut de atunci 21 de zile. Astăzi, întrebarea legată de blocarea fondurilor europene a fost adresată de un consilier local. Nu a primit răspuns și, probabil, nici nu-l va primi. Pentru că este o situația extrem de neplăcută și gravă și nu vrea nimeni să dea explicații. Mai ales că problema Primăriei Câmpina este legată de faptul că a aflat presa despre această situație privind suspendarea contractării proiectelor cu fonduri europene, o problemă mai mare decât faptul în sine...

Citiți și Ministerul Dezvoltării a suspendat proiectele cu fonduri europene pentru Câmpina


28 Jun 2018 21:34 4288 vizualizari


Comentarii






  • 03.07.2018 22:46 Patrocle Andrei Fantastic,au fost luati prin surprindere ,de ce nu au intrebat femeia de serviciu de Calea Dacia,se discuta de ani buni in spatiul public.Se stie de mult de neregulile de la acel proiect , cine plateste ?prostul de cetatean ,poate se verifica si procentele incasate de primar si vice pentru activitate cu fonduri europene de catre Curte de Conturi.Asteptam cu interes si finalul acestei povesti .
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1663 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
1782 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
1959 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
2225 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programul transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în ziua de 1 Mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV