CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident grav pe DN1, la Movila Vulpii. Patru oameni, dintre care doi minori, au ajuns la spital

- Actualitate -

Accident grav pe DN1, la Movila Vulpii. Patru oameni, dintre care doi minori, au ajuns la spital

Accident grav de circulație în jurul orei 13.30 pe DN1, în zona cunoscută sub numele Movila Vulpii. În accident au fost implicate trei autoturisme și s-a soldat cu patru victime dintre care doi minori, cei patru fiind transportați la Unitatea de Primir Urgențe a Spitalului Județean.

Potrivit primelor crcetări, totul s-a petrecut în momentul în care șoferul unui autoturism care circula pe sensul Ploiești - Câmpina a încercat să întoarcă într-o zină în care nu sunt parapeți, fiind lovit de un autoturism care circula regulamentar pe sensul opus. În urma impactului, autoturismul angajat în întoarcere a fost proiectat în afara carosabilului, iar autoturismul care se deplasa regulamentar a rămas blocat pe prima bandă a sensului spre Ploiești.

La fața locului s-au deplasat echipaje de ISU Prahova, Serviciul de Ambulanță și reprezentanți ai Poliției. Cele patru victime transportate la spital sunt rănite destul de grav, astfel: femeie, 69 ani, traumatism toraco-abdominal, plagă treimea medie gamba stângă; bărbat, 73 ani, traumatism torace anterior sever; fată, 8 ani, traumatism cranio-facial, epistaxis, fracturi ambele membre inferioare; fată, 14 ani, traumatism cranio-facial, plagă mentonieră. O a cincea persoană a scăpat fără nici o leziune.

Circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate, dirijată de agenți ai Poliției Rutiere.


30 Aug 2018 15:22 3704 vizualizari


Comentarii


0 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit joi dimineață festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu încheierea unui nou an școlar.

citeste mai mult
1043 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1158 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1311 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV