Accident grav pe DN1, la Movila Vulpii. Patru oameni, dintre care doi minori, au ajuns la spital

Actualitate (Categoria articolului)

Accident grav de circulație în jurul orei 13.30 pe DN1, în zona cunoscută sub numele Movila Vulpii. În accident au fost implicate trei autoturisme și s-a soldat cu patru victime dintre care doi minori, cei patru fiind transportați la Unitatea de Primir Urgențe a Spitalului Județean.

Potrivit primelor crcetări, totul s-a petrecut în momentul în care șoferul unui autoturism care circula pe sensul Ploiești - Câmpina a încercat să întoarcă într-o zină în care nu sunt parapeți, fiind lovit de un autoturism care circula regulamentar pe sensul opus. În urma impactului, autoturismul angajat în întoarcere a fost proiectat în afara carosabilului, iar autoturismul care se deplasa regulamentar a rămas blocat pe prima bandă a sensului spre Ploiești.

La fața locului s-au deplasat echipaje de ISU Prahova, Serviciul de Ambulanță și reprezentanți ai Poliției. Cele patru victime transportate la spital sunt rănite destul de grav, astfel: femeie, 69 ani, traumatism toraco-abdominal, plagă treimea medie gamba stângă; bărbat, 73 ani, traumatism torace anterior sever; fată, 8 ani, traumatism cranio-facial, epistaxis, fracturi ambele membre inferioare; fată, 14 ani, traumatism cranio-facial, plagă mentonieră. O a cincea persoană a scăpat fără nici o leziune.

Circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate, dirijată de agenți ai Poliției Rutiere.

3620 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1939 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

792 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

791 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

743 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.