Primăria Câmpina încheie 2017 cu 4 milioane lei în conturi

Actualitate (Categoria articolului)

Trei milioane lei deja existenți plus un milion primit zilele trecute de la Direcția Generală a Finanțelor Publice Prahova. Așadar, 4 milioane lei, adică 40 miliarde lei vechi, aceasta este suma existentă în conturile Primăriei Câmpina la final de an.

Cu excepția anului 2016, când excedentul bugetar a depășit 10 milioane lei, în ceilalți ani cam aceasta era suma aflată în conturi la final de an, 3-4 milioane lei. 2016 a fost, după cum spuneam, o excepție, la finalul anului trecut excedentul bugetar fiind cel mai mare înregistrat vreodată în administrația locală - 10,5 milioane lei, deci 105 miliarde lei vechi. O sumă considerabilă, cu care Câmpina a intrat în 2017, dar acest lucru nu s-a cunoscut. La capitolul investiții, 2017 a fost la fel de slab ca și anul precedent. Puține lucrări importante și mai multe lucrări mărunte, de tipul reparațiilor, în general. Încă un an dezamăgitor din acest punct de vedere, încă un an în care nu au fost rezolvate problemele importante legate de infrastructura localității, încă un an început cu o listă lungă de investiții propuse și din care nu s-a realizat nici măcar un sfert.

4141 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

951 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.

Alte stiri recente

1145 vizualizari
05 iun. 2023 15:20

Programul handbalistelor de la CS Câmpina la turneul final de la Suceava

Turneul final al Campionatul Național de Handbal Feminin pentru Juniori IV se desfășoară în perioada 7-11 iunie, la Suceava. La turneul final la care participă cele mai bune 16 echipe din țară se află și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.

1454 vizualizari
05 iun. 2023 14:03

Fotbal în Prahova. La mijlocul săptămânii au loc semifinalele Cupei și o restanță

La mijlocul acestei săptămâni, în fotbalul prahovean sunt programate mai multe partide. Este vorba de semifinalele fazei județene a Cupei României, dar și o restanță din campionat. Iată programul complet al acestor meciuri și delegările: