CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La crosul comunei Cornu, participanții vor alerga pentru Daria, o fetiță bolnavă de diabet

- Social -

La crosul comunei Cornu, participanții vor alerga pentru Daria, o fetiță bolnavă de diabet

Clubul Sportiv Kokki organizează duminică, 7 mai, cea de-a V-a ediție a "Crosului comunei Cornu", acțiune care se desfășoară la baza sportivă din comuna vecină municipiului Câmpina. Este un eveniment cu tradiție în Cornu, în fiecare an numărul participanților depășind 100 de persoane. Anul acesta, crosul va avea și o componentă caritabilă.

Participarea este gratuită, ca și la edițiile precedente, dar cei prezenți vor putea dona bani, după posibilități, pentru Daria, o fetiță de 7 ani, din Cornu, care suferă de diabet de la vârsta de doi ani. Daria are nevoie de un aparat de monitorizare a glicemiei, un sistem cu senzori, care măsoară nivelul glucozei din sânge și cu ajutorul căruia se pot evita crizele sau eventualele complicații. Costurile se ridică la aproape 3.000 euro, bani pe care părinții fetiței nu îi au. Mama este asistent personal, iar tatăl este angajat cu salariul mediu pe economie. De aceea copii și adulți vor alerga, duminică, pentru Daria.
"Prin această competiție noi promovăm stilul de viață sănătos, mișcarea, fair-play-ul, deci iată o ocazie foarte bună de a promova cazul Dariei. Pentru Daria, sportul este doar un vis frumos. Orice deplasare, orice emoție sunt motive de stres pentru ea, ceea ce conduce automat la modificarea glicemiei și a stării ei de sănătate. De aceea sloganul crosului este Alerg pentru Daria! Vă invităm să participați la acest eveniment sportiv și caritabil, iar printr-o mică donație veți lua parte la îmbunătățirea stării de sănătate a Dariei", a declarat Flavian Grădeanu, președintele Clubului Sportiv Kokki.

Înscrierea participanților va începe la ora 10.00, la terenul de sport. Va urma încălzirea, iar la ora 11.30 se va da startul. Între orele 13.00 și 14.00 este programată festivitatea de premiere (pentru fiecare categorie de participanți - fete/băieți, vârstă). La Crosul comunei Cornu poate participa oricine dorește, indiferent de vârstă. Partenerii Clubului Sportiv Kokki la această acțiune sunt: Primăria Cornu, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.


05 May 2017 20:33 5118 vizualizari



Comentarii






2379 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1645 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
880 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2942 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV