Consilierul Monica Clinciu, reclamată la ANI de un "prieten". ANI clasează raportul pentru că nu există incompatibilitate sau conflict de interese

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul local Monica Clinciu le-a prezentat colegilor săi, la ultima ședință a CL Câmpina, concluziile raportului Agenției Naționale de Integritate (ANI), raport întocmit în urma verificărilor inspectorilor de integritate. Potrivit acestui raport, Monica Clinciu (verificată în urma unei sesizări trimise la ANI) nu se află în vreo situație de incompatibilitate sau conflict de interese.

”La sfârșitul lunii iunie am primit de la Agenția Națională de Integritate un raport de evaluare. Am fost verificată pentru întreaga perioadă în care am fost consilier local până la finalul anului 2018. S-a dispus o soluție de clasare, considerându-se că nu am fost în nicio situație de incompatibilitate sau de conflict de interese. Am vrut să vă spun acest lucru pentru că în cuprinsul raportului se face referire la o petiție care a stat la baza acestei verificări, probabil că un prieten a considerat necesar să facă această petiție pentru a se afla adevărul. Și s-a aflat adevărul - nu sunt în nicio situație de incompatibilitate sau conflict de interese”, a spus Monica Clinciu. (video)
Inspectorii ANI au verificat întreaga activitate a Monicăi Clinciu în administrația locală, inclusiv activitatea desfășurată ca președinte al Consiliului de Administrație de la Spitalul Municipal Câmpina (funcție neremunerată) și ca membru al Consiliului de Administrație de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" (unde este reprezentantul Consiliului Local).
Ar fi două lucruri de precizat: normalitatea gestului consilierului Monica Clinciu (alți consilieri locali au făcut tot posibilul să ascundă cât se poate de bine rapoartele ANI, nefavorabile, desigur), precum și liniștea care s-a făcut în sala de consiliu în momentul în care Monica Clinciu a luat cuvântul și a prezentat raportul ANI. De "fețele căzute" ale unor "prieteni" prezenți în sală nu mai merită să amintim...

4819 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2812 vizualizari
05 dec. 2019 21:40

Julia Jianu și formația Talisman cântă la Câmpina, în noaptea de Revelion

Spectacolul de Revelion, de la Câmpina, va începe la ora 21.30 cu un mixaj muzical realizat de un DJ. La ora 22.15, pe scenă va urca Julia Jianu, fostă componentă a trupelor Exotic și Sexxy, care de mai mulți ani a ales o carieră solo. Apoi, de la ora 23.00, vor cânta Alin Oprea și formația Talisman, iar la miezul nopții, vom păși în 2020 în jocuri de lumini și lasere.

4264 vizualizari
05 dec. 2019 20:12

Dosarele X sau dosare de... DNA? Cum a ajuns la o persoană privată un teren pentru care Primăria Câmpina negocia cu proprietarul

1 comentarii

O întrebare aparent banală a consilierului Adrian Dochia, la ”Diverse”, în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 28 noiembrie, a provocat dispute aprinse și a ridicat multe întrebări rămase fără răspuns, deocamdată. O situație parcă desprinsă din serialul ”Dosarele X”, dar care ar putea constitui obiectul unui dosar la DNA. Este vorba despre terenul pe care s-a aflat Grădina de Vară, pe Bulevardul Culturii, lângă sediul Primăriei Câmpina, un teren retrocedat foștilor proprietari în urmă cu câțiva ani, în baza Legii 10/2001. După ce au intrat în posesia terenului, proprietarii au anunțat administrația locală că sunt dispuși să-l vândă Primăriei, s-a negociat achiziționarea lui, dar, deodată, terenul a fost cumpărat de o persoană privată. O persoană despre care se spune că ar fi, de fapt, un intermediar al unui angajat din Primărie.

Alte stiri recente

6691 vizualizari
07 dec. 2019 12:35

Trei mașini implicate într-un nou accident produs pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești

Pe drumul național 1, la intersecția cu drumul județean 720 care merge spre Florești, s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.30, un nou accident rutier grav, în care au fost implicate trei autoturisme cu șase ocupanți în total. Două persoane au fost rănite și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești. Este vorba despre o femeie de 51 de ani și un bărbat de 62 de ani.

7740 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.