Consilierul Monica Clinciu, reclamată la ANI de un "prieten". ANI clasează raportul pentru că nu există incompatibilitate sau conflict de interese

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul local Monica Clinciu le-a prezentat colegilor săi, la ultima ședință a CL Câmpina, concluziile raportului Agenției Naționale de Integritate (ANI), raport întocmit în urma verificărilor inspectorilor de integritate. Potrivit acestui raport, Monica Clinciu (verificată în urma unei sesizări trimise la ANI) nu se află în vreo situație de incompatibilitate sau conflict de interese.

”La sfârșitul lunii iunie am primit de la Agenția Națională de Integritate un raport de evaluare. Am fost verificată pentru întreaga perioadă în care am fost consilier local până la finalul anului 2018. S-a dispus o soluție de clasare, considerându-se că nu am fost în nicio situație de incompatibilitate sau de conflict de interese. Am vrut să vă spun acest lucru pentru că în cuprinsul raportului se face referire la o petiție care a stat la baza acestei verificări, probabil că un prieten a considerat necesar să facă această petiție pentru a se afla adevărul. Și s-a aflat adevărul - nu sunt în nicio situație de incompatibilitate sau conflict de interese”, a spus Monica Clinciu. (video)
Inspectorii ANI au verificat întreaga activitate a Monicăi Clinciu în administrația locală, inclusiv activitatea desfășurată ca președinte al Consiliului de Administrație de la Spitalul Municipal Câmpina (funcție neremunerată) și ca membru al Consiliului de Administrație de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" (unde este reprezentantul Consiliului Local).
Ar fi două lucruri de precizat: normalitatea gestului consilierului Monica Clinciu (alți consilieri locali au făcut tot posibilul să ascundă cât se poate de bine rapoartele ANI, nefavorabile, desigur), precum și liniștea care s-a făcut în sala de consiliu în momentul în care Monica Clinciu a luat cuvântul și a prezentat raportul ANI. De "fețele căzute" ale unor "prieteni" prezenți în sală nu mai merită să amintim...

5002 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2506 vizualizari
02 aug. 2020 19:55

Cum explică reprezentanții Ocolului Silvic imaginile dezolante de la Podul cu Tei, din Câmpina

Podul cu Tei, de la marginea municipiului Câmpina, spre Șotrile, a fost una dintre zonele de agrement cele mai frumoase din jurul localității. Mai ales în perioada de înflorire a teiului, mulți, foarte mulți câmpineni, dar și oameni din alte localități veneau aici pentru aerul extrem de curat și pentru a savura parfumul plăcut al florilor de tei. Această zonă făcea parte, cândva, din parcul Castelului Voila, construit de prințul Dimitrie Barbu Știrbei, iar aici, la Podul cu Tei, se organizau petreceri populare la diferite sărbători.

1871 vizualizari
02 aug. 2020 15:44

Amenzi de până la 10.000 lei pentru nerespectarea programului impus teraselor și sălilor de jocuri de noroc

Începând din seara zilei de duminică, 2 august, intră în vigoare prevederile Hotărârii nr. 38 din 1 august 2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care reglementează limitarea programului de lucru cu publicul pentru operatorii economici care desfășoară activități de jocuri de noroc sau terase, cluburi, baruri.

Alte stiri recente

889 vizualizari
03 aug. 2020 07:24

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1732 vizualizari
02 aug. 2020 20:21

Ioan Adrian Pițigoi este candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al municipiului Câmpina

3 comentarii

Partidul Mișcarea Populară l-a desemnat pe Ioan Adrian Pițigoi să intre în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Ioan Adrian Pițigoi are 42 de ani, timp de două mandate a fost consilier local, iar din 2016 până în prezent este viceprimarul municipiului Câmpina. Din punct de vedere politic, este președintele Organizației PMP Câmpina, dar și secretar executiv la nivel național al aceleiași formațiuni politice.