Consilierul Monica Clinciu, reclamată la ANI de un "prieten". ANI clasează raportul pentru că nu există incompatibilitate sau conflict de interese

Actualitate (Categoria articolului)

Consilierul local Monica Clinciu le-a prezentat colegilor săi, la ultima ședință a CL Câmpina, concluziile raportului Agenției Naționale de Integritate (ANI), raport întocmit în urma verificărilor inspectorilor de integritate. Potrivit acestui raport, Monica Clinciu (verificată în urma unei sesizări trimise la ANI) nu se află în vreo situație de incompatibilitate sau conflict de interese.

”La sfârșitul lunii iunie am primit de la Agenția Națională de Integritate un raport de evaluare. Am fost verificată pentru întreaga perioadă în care am fost consilier local până la finalul anului 2018. S-a dispus o soluție de clasare, considerându-se că nu am fost în nicio situație de incompatibilitate sau de conflict de interese. Am vrut să vă spun acest lucru pentru că în cuprinsul raportului se face referire la o petiție care a stat la baza acestei verificări, probabil că un prieten a considerat necesar să facă această petiție pentru a se afla adevărul. Și s-a aflat adevărul - nu sunt în nicio situație de incompatibilitate sau conflict de interese”, a spus Monica Clinciu. (video)
Inspectorii ANI au verificat întreaga activitate a Monicăi Clinciu în administrația locală, inclusiv activitatea desfășurată ca președinte al Consiliului de Administrație de la Spitalul Municipal Câmpina (funcție neremunerată) și ca membru al Consiliului de Administrație de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" (unde este reprezentantul Consiliului Local).
Ar fi două lucruri de precizat: normalitatea gestului consilierului Monica Clinciu (alți consilieri locali au făcut tot posibilul să ascundă cât se poate de bine rapoartele ANI, nefavorabile, desigur), precum și liniștea care s-a făcut în sala de consiliu în momentul în care Monica Clinciu a luat cuvântul și a prezentat raportul ANI. De "fețele căzute" ale unor "prieteni" prezenți în sală nu mai merită să amintim...

4501 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

225 vizualizari
20 aug. 2019 12:47

Peste 2 milioane de euro, valoarea echipamentelor medicale achiziționate în 2019 de Spitalul Municipal Câmpina

Din punct de vedere al investițiilor în dotarea cu aparatură medicală, 2019 este un an foarte bun pentru Spitalul Municipal Câmpina. Potrivit managerului Călin Tiu, până acum, din veniturile proprii ale spitalului, au fost achiziționate echipamente medicale extrem de necesare, la toate secțiile, în valoare de aproximativ 1 milion euro. De asemenea, este în curs de derulare achiziția altor echipamente printr-un program al Ministerului Sănătății, cu cofinanțare de 10% de la bugetul local.

306 vizualizari
20 aug. 2019 09:38

Parcul de la Soldat (rămas fără Soldat) încă nu e gata pentru efectuarea recepției tehnice

482 de zile au trecut de când s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea Parcului de la Soldat, rămas între timp și fără... Soldat. Lucrarea ar fi trebuit să fie finalizată în termen de 120 de zile și probabil că va rămâne un exemplu negativ de referință pentru investițiile din Câmpina. Luni, 19 august, în Parcul de la Soldat nu era nici picior de muncitor, asta în condițiile în care mai sunt unele lucruri de făcut, iar recepția lucrării evident că nu a fost realizată.

Alte stiri recente

2234 vizualizari
19 aug. 2019 20:03

Președintele CS Câmpina răspunde acuzațiilor privind activitatea clubului și neregulile de la bazinul de înot. Citiți și vă minunați!

3 comentarii

În ședința Consilului Local Câmpina din 25 iulie 2019, consilierul local Monica Clinciu și-a anunțat demisia din Comitetul Director al Clubului Sportiv Câmpina, lansând o serie de acuzații foarte dure la adresa conducerii clubului. Unele dintre problemele semnalate de Monica Clinciu erau deja cunoscute, inclusiv noi am scris de nenumărate ori despre unele dintre ele, dar administrația locală nu a reacționat niciodată în mod concret. După 25 de zile de la acea ședință, a reacționat și conducerea CS Câmpina, prin președintele Adrian Stoican, care ne-a transmis un comunicat de presă cu punctul său de vedere.

1670 vizualizari
19 aug. 2019 18:46

Încă un an pe bară? AJF Prahova nu acceptă înscrierea CS Câmpina nici în noua ediție de campionat

Sezonul fotbalistic 2018-2019 a fost o mare dezamăgire pe plan local și asta deoarece clubul municipalității - CS Câmpina - nu a fost înscris în campionat din cauza litigiilor cu HM Junior și cu Asociația Județeană de Fotbal Prahova. O mare dezamăgire în primul rând pentru copiii înscriși la secția de fotbal a clubului, ei fiind nevoiți doar să se antreneze și să dispute câteva partide amicale, fără să participe, însă, la vreo competiție oficială. Ei bine, se pare că situația nu se va schimba nici de acum înainte. Luni, 19 august 2019, la sediul AJF Prahova a avut loc ședința pentru organizarea noului sezon la nivelul campionatelor de juniori...