"ShoeBox - cadoul din cutia de pantofi", o campanie care s-a bucurat de succes și la Câmpina

Social (Categoria articolului)

Timp de o lună, între 15 noiembrie și 15 decembrie, în cadrul unui proiect derulat la nivel național, la Câmpina a existat un centru unde s-au colectat cadouri pentru copiii nevoiași, acum în pragul Crăciunului. Campania s-a intitulat "ShoeBox - cadoul din cutia de pantofi" și s-a bucurat de un mare succes pe plan local.

Peste 500 de cutii cu cadouri din cele mai diverse au fost aduse de câmpineni, dar și de persoane din localitățile limitrofe. Campania a fost foarte bine organizată, existând echipe de voluntari și întocmindu-se situații clare, astfel încât, în orice moment, oricine poate să știe unde a ajuns cutia sa de pantofi cu cadouri pentru un copil. Cutiile pline de cadouri sunt împărțite pe categorii de vârstă și de sex și au fost verificate la primire, astfel încât să nu existe surprize neplăcute - fie că era vorba de alimente perisabile sau de lucruri vechi ori necorespunzătoare nici pentru un cadou, nici pentru un copil. Organizatorii au pregătit deja listele cu destinatarii acestor cadouri, astfel că, prin această generoasă campanie, peste 500 de copii se vor bucura de un cadou în preajma Crăciunului.
"Cadoul din cutia de pantofi" este o campanie ShoeBox începută în 2007 într-o familie, continuată la nivel de oraș, apoi extinsă în toată țara. Un proiect generos, în care sunt implicați oameni care ajută alți oameni.

5104 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alin 18.12.2018 12:48 Bravo fetelor! O echipa pe cinste!

Social

2842 vizualizari
12 apr. 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

1740 vizualizari
07 apr. 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

Alte stiri recente

195 vizualizari
16 apr. 2024 21:25

Copiii de la Sportul Câmpina sunt îmbrăcați de la Ave Diana

Echipele de juniori de la clubul Sportul Câmpina au primit zilele trecute rânduri noi de echipament. Copiii au fost foarte încântați de un echipament nou, pe care îl vor purta cu mândrie la următoarele lor meciuri.

304 vizualizari
16 apr. 2024 11:08

Anunț public. Asociațiile și fundațiile din Câmpina pot depune cereri pentru obținerea de finanțare în baza Legii 350/2005

1 comentarii

Informații generale privind autoritatea contractantă: Municipiul Câmpina, cu sediul în Bd. Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, tel. 0244/ 337454, fax 0244/371458, e-mail: web@primariacampina.ro, cod fiscal 2843272.