CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Aproape 100 de copii refugiați din Ucraina vor începe școala în Prahova

- Social -

Aproape 100 de copii refugiați din Ucraina vor începe școala în Prahova

Pe 5 septembrie 2022 începe un nou an școlar, fiind primul an în care se pot înscrie pentru a urma cursurile școlare și copiii refugiați din Ucraina, care și-au părăsit țara din cauza invaziei ruse.

La nivelul Inspectoratului Școlar Județean Prahova, potrivit datelor furnizate de reprezentanții Prefecturii Prahova, până la acest moment s-au înscris aproape o sută de copii refugiați din Ucraina. Este vorba de 21 elevi, 13 preșcolari și 62 copii care s-au înscris pentru activități extrașcolare, această din urmă categorie fiind cei care vor urma cursurile după o programă școlară în centre pentru copii instituționalizați.
Copiii din Ucraina vor participa la cursuri în limba română, alături de copii români.
Și în Câmpina sunt mai multe familii de refugiați ucraineni ai căror copii vor începe școala pe 5 septembrie. Aceste familii sunt deja integrate în societate, au locuri de muncă și au învățat destul de bine limba română.

(Foto cu caracter ilustrativ)


16 Aug 2022 18:01 3111 vizualizari


Comentarii


  • 17.08.2022 13:49 Zidarul Saracii de ei, n-au suferit mult in tara lor? De ce-au venit aici sa se nenoroceasca, educatia noastra mai mult ii indobitoceste.
  • 16.08.2022 19:15 tudy pe cand ajutoare si pentru copii romani ce nu isi permit sa mearga la scoala?
1844 vizualizari 18 May 2024 09:50 199 persoane au fost selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă de la Câmpina

199 persoane au fost selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă de la Câmpina

În întreaga țară, vineri, 17 mai, a avut loc Bursa generală a locurilor de muncă. La Câmpina, aceasta a avut loc în premieră la Casa Tineretului, având în vedere că la Casa de Cultură - locul tradițional de desfășurare al bursei - se află Biroul Electoral pentru alegerile locale din 9 iunie.

citeste mai mult
1563 vizualizari 17 May 2024 19:39 Conferință pe teme istorice la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina

Conferință pe teme istorice la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina

Este mai puțin obișnuit ca la un liceu tehnologic să aibă loc o conferință pe teme istrorice. Și, totuși, așa ceva s-a întâmplat la Liceul Tehnologic Energetic din Câmpina, joi, 16 mai 2024.

citeste mai mult
1648 vizualizari 16 May 2024 23:08 Echipa de dezbateri de la ”Grigorescu” Câmpina, locul al treilea la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat”

Echipa de dezbateri de la ”Grigorescu” Câmpina, locul al treilea la Olimpiada Națională ”Tinerii Dezbat”

După ce a câștigat etapa județeană a Olimpiadei de Dezbateri, echipa ”Dacii și romanii” de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a participat la faza națională, care s-a desfășurat la Constanța.

citeste mai mult
1413 vizualizari 16 May 2024 21:43 Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina a derulat la Școala Centrală un proiect de educație pentru sănătate

Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina a derulat la Școala Centrală un proiect de educație pentru sănătate

Amfiteatrul Școlii Gimnaziale Centrale a fost gazda unui proiect de educație pentru sănătate ”Fă totul pentru viață! Acordă primul ajutor!”, derulat de Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV