Ediția a XVI-a a Festivalului Tineretului, din Câmpina, un concurs pentru copii talentați

Eveniment (Categoria articolului)

Fundația ”Zamolxes” Câmpina organizează, în perioada 16 septembrie - 30 noiembrie 2022, ”Festivalul Tineretului”, ediția a XVI-a - concurs de teatru, muzică și dans, cu premii în bani.

Acest concurs se adresează tinerilor din şcolile şi liceele câmpinene cu vârsta între 10 şi 19 ani şi are ca scop creşterea gradului de cultură şi civilizație a tinerilor din comunitatea locală.
În perioada 16 septembrie-5 octombrie se vor face înscrierile online printr-un formular google doc care se poate accesa la acest link https://forms.gle/gAjPSSSiJKNHa3jd6. În perioada 7-30 octombrie cei înscriși vor participa la ateliere de lucru la Centrul Cultural pentru Tineret ”Zamolxes”, din Câmpina, Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 45, în cadrul cărora se vor pregăti pentru spectacolul final. Data și locația desfășurării spectacolului vor fi anunțate ulterior.
"Festivalul Tineretului" este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Câmpina și Consiliul Local prin Legea nr. 350/2005 privind finanțarea asociațiilor și fundațiilor non-profit.

1865 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2686 vizualizari
28 sept. 2022 19:57

“Germana pentru simpatici”, un volum de Livia Miu, lansat la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” Câmpina

Un spațiu inedit pentru lansarea unei cărți, holul de onoare al Colegiului Național “Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, a fost decorul lansării volumului “Germana pentru simpatici”, al Liviei Miu, profesor de limba germana la această instituție de învățământ.

1583 vizualizari
26 sept. 2022 16:10

Vineri, 30 septembrie, va fi lansat cel mai nou volum al lui Alin Ciupală cu evocări despre Câmpina

Vineri, 30 septembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” va avea loc lansarea celui mai nou volum de evocări despre Câmpina al istoricului local Alin Ciupală.

Alte stiri recente

1451 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

425 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: