CONTACT

Reprezentanții Primăriei Câmpina și Poliției Locale verifică dacă sunt respectate măsurile de protecție împotriva coronavirusului în supermarketuri

- Actualitate -

Reprezentanții Primăriei Câmpina și Poliției Locale verifică dacă sunt respectate măsurile de protecție împotriva coronavirusului în supermarketuri

O echipă formată din reprezentanți ai Primăriei Câmpina și Poliției Locale se află pe teren, joi dimineață, verificând modul în care sunt respectate măsurile de protecție împotriva noului coronavirus în supermarketurile din municipiu. Este vorba despre măsurile stabilite prin Hotărârea de Guvern 6/2020, care instituie, printre altele, o serie de obligații pentru mai multe categorii de agenți economici, inclusiv unitățile de alimentație publică.

Astfel, reprezentanții autorităților locale verifică dacă în supermarketuri se realizează dezinfecția suprafețelor expuse (cărucioare, balustrade, coșuri de cumpărături, clanțele de la uși, butoanele de la lifturi, grupurile sanitare etc) și dacă s-au luat măsuri pentru evitarea aglomerării în special în zonele caselor de marcat.
"Efectuăm astăzi o acțiune de control la agenții economici mari din domeniul alimentației publice și verificăm dacă sunt respectate măsurile stabilite pentru protejarea populației împotriva infectării cu noul coronavirus. Este vorba în primul rând de igienizarea, dezinfectarea suprafețelor cu care oamenii intră în contact și, în al doilea rând, de menținerea unei anumite distanțe între cumpăratori, astfel încât să nu se creeze aglomerație cu precădere la casele de marcat. Discutăm cu toți managerii de magazine, vedem dacă sunt probleme, cum îi putem sprijini și noi astfel încât oamenii să fie în siguranță. Atât eu cât și dl. primar Horia Tiseanu facem apel la cetățeni să conștientizeze faptul că ne confruntăm cu o situație dificilă și trebuie să dăm cu toții dovadă de responsabilitate. Momentan, în municipiul Câmpina nu avem niciun caz de infectare cu coronavirus și sperăm, ne dorim, nici să nu avem vreun astfel de caz. Totuși, insistăm pe responsabilitate, pe respectarea normelor stabilite la nivel național, pe respectarea tuturor măsurilor de protecție împotriva infectării cu acest coronavirus", ne-a declarat viceprimarul municipiului Câmpina, Adrian Pițigoi, care face parte din echipa de control, împreună cu șeful Biroului pentru Situații de Urgență - Octavian Tudose, Cristina Maurici - consilier la Oficiul Transport - Avize și reprezentanți ai Poliției Locale. (video)
Viceprimarul Adrian Pițigoi a mai afirmat că la Primăria Câmpina au loc zilnic întruniri ale Grupului Operativ de Lucru din cadrul Comitetului Local pentru Situații de Urgență, întruniri în cadrul cărora se discută și se stabilește aplicarea pe plan local a măsurilor comunicate de Prefectura județului și Direcția de Sănătate Publică.
În această perioadă, pe lângă controalele la supermarketuri, Serviciul Control Comercial din cadrul Poliției Locale Câmpina face verificări și la agenții economici mai mici, inclusiv magazinele de cartier.


12 Mar 2020 10:56 10926 vizualizari


Comentarii






  • 14.03.2020 11:07 Cornelia Hahahahaha :)) domnu` vice, luați-l pe Tiseanu de mână, că doar sunteți frați de... și controlați Parcul de la Soldat. Ați năvălit asupra firmelor din Câmpina? Cât tupeu! Lăsați vrăjeala asta cu controlul pe coronavirus!!!
  • 13.03.2020 12:19 Rodica Pură campanie electorala. Domnii primar si vice sa mearga cu mijloacele de transport ale lui Cord si Papuc sa vada cat sunt se mizerabile si improprii transportului de persoane.
  • 12.03.2020 23:42 Ionuț Popescu De ce nu a mers după amiaza pe la 18.00. Sa vadă cozi și aglomerație la case. Sau terminase programul de lucru? De ce nu anunță ce masuri s-au luat în Spital. Sunt doar câteva locuri la Terapie intensiva. În cazul unui nr mai mare de bolnavi ce soluții au? Informati-ne domnulor primar si viceprimar ce masuri ați luat?
  • 12.03.2020 19:12 Adi Goran Funcționarii știu sa vb și singuri. Trebuiau sa îl mai plimbe și pe asta după ei? Și de ce TB sa apară în presa?
  • 12.03.2020 17:09 CRIN Domnule viceprimar, le-ati ținut hârtiile funcționarilor din primărie? Ei nu știu sa vorbească?
  • 12.03.2020 15:50 Ilinca Gheorghe N-am crezut ca o vad și pe asta.Sa îți faci campanie electorala în plina pandemie! De ce nu s-a dus Poliția Locală singura?
  • 12.03.2020 14:39 George F frumos din partea politiei locale, dar dl respectiv se vede ca a făcut-o doar pt publicitate. Este excepțional ca avem astfel de conducători... Preocupați de voturi mai mult, decât de sănătatea oamenilor
  • 12.03.2020 12:24 GIGI De ce n-a făcut și o mică ședința în fata magazinului ca poate era mai bine... Mi se face silă când ii vad cum aleargă după voturi... Lasă angajații Primăriei sa își facă treaba, nu sa apară în presa... Rușine.
  • 12.03.2020 12:16 Corina E în campanie electorala? Asta e un exemplu de cât de... Poți fi.. În cel mai bun caz trimitea prin e-mail sau se ducea unul singur sa anunțe operatorii. Expui toți angajații Primăriei, ii cari după tine... E penibil
1748 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
2566 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3443 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3410 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV