Percheziții la Băicoi, la o persoană bănuită de fals informatic în formă continuată

Actualitate (Categoria articolului)

În dimineața zilei de marți, 27 septembrie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul IJP Prahova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în orașul Băicoi și într-o comună din județ, în vederea documentării activității infracționale a unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de fals informatic, în formă continuată.

O persoană va fi condusă la sediul poliției, pentru audieri, mai informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.
În fapt, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, în calitate de administrator al unei societăți comerciale cu profil silvic, în cursul anului 2021, ar fi introdus, în fals, într-o aplicație special destinată transportului de material lemnos, 21 de avize de însoțire, pe numele a 15 persoane, fără ca acestea să fie beneficiare ale materialului lemnos.

(Sursa foto & video - IJP Prahova)

4918 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Actionaru 27.09.2022 12:08 Și când în locuința lui Anghel, omul din spatele lui Moldoveanu s au făcut fraude, presa a mers pe burta. Votați în continuare incompetenți și neaveniti

Actualitate

1882 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1896 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

724 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

151 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.