CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Retrospectivă 2019. Top 5 cele mai importante evenimente sportive desfășurate în Câmpina

- Sport -

Retrospectivă 2019. Top 5 cele mai importante evenimente sportive desfășurate în Câmpina

Administrația câmpineană se mândrește cu un club sportiv, pentru care se alocă fonduri consistente în fiecare an, dar cu toate acestea, atunci când vine vorba de o ierarhizare a celor mai importante evenimente sportive care au avut loc în Câmpina de-a lungul anului 2019, clubul municipalității nu prea are motive de laudă sau de mândrie. În ciuda faptului că sportul continuă să aibă statut de ”Cenușăreasă”, totuși, de-a lungul anului 2019 au fost câteva evenimente sportive care au ieșit în evidență, rezultând următorul top:

1.Cupa Speranțelor Olimpice la atletism, desfășurată pe 19 octombrie la baza de la Căminul Petrol, a adus la Câmpina peste o sută de sportivi, campioni și recordmeni ai României, dar și multe personalități, atât din domeniul sportiv, cât și politic;
2.Cupa Seva la fotbal, o competiție exclusiv privată, organizată în perioada 5-7 iulie, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, a adus la Câmpina zeci de echipe și sute de copii;
3.Cupa Muscel, organizată de societatea Socercam, la baza proprie de pe platoul Muscel, pe 12 octombrie, a ajuns la eediția a VII-a; rămâne singura competiție care reunește elevi de la toate școlile și liceele din localitate, iar de la ediția din acest an, pe lângă fotbal și baschet, a găzduit și întreceri de atletism;
4.Trofeul Silva și Cupa Seva la orientare sportivă au avut loc în perioada 20-22 septembrie și au crescut în calitatea organizării și în numărul de participanți față de ediția precedentă, fiind, de asemenea, o competiție organizată de un club sportiv privat;
5.Memorialul ”Mihai Pastor” la baschet a avut loc în 2019 pe data de 7 noiembrie, la sala de sport a Liceului Energetic; este competiția cuc ea mai îndelungată tradiție din sportul câmpinean, ajungând în 2019 la ediția a XXV-a.


10 Jan 2020 08:40 5555 vizualizari



Comentarii






  • 18.01.2020 15:01 Vlad Chiar nu interesează pe nimeni ce se întâmpla cu copiii de la secția de fotbal al CSCampina? Exista cineva care este in Comitetul Director al Clubului și care își face campanie electorală la un club privat și unde promite ca va rezolva problema terenului unde sa se pregătească. Asta n-ar fii o problema dacă s-ar implica și in soluționarea problemelor pe care CSCampina le are cu clubul respectiv. Din câte știu ,și copiii de la CSCampina au părinți și bunici care voteaza. Eu știu ca politica e “o curva” , dar chiar așa?
644 vizualizari 25 Apr 2024 20:27 Week-end plin pentru handbalistele de la CS Câmpina

Week-end plin pentru handbalistele de la CS Câmpina

Ambele echipe feminine de handbal ale CS Câmpina, pregatite de Daniel Vasile - pentru nivelul juniorilor III, respectiv, Denisa Toma - la juniori IV, sunt angrenate la acest sfâr?it de saptamâna în competi?ii oficiale.

citeste mai mult
923 vizualizari 25 Apr 2024 19:00 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1888 vizualizari 21 Apr 2024 20:53 Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2203 vizualizari 21 Apr 2024 13:10 Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV