Retrospectivă 2019. Top 5 cele mai importante evenimente sportive desfășurate în Câmpina

Sport (Categoria articolului)

Administrația câmpineană se mândrește cu un club sportiv, pentru care se alocă fonduri consistente în fiecare an, dar cu toate acestea, atunci când vine vorba de o ierarhizare a celor mai importante evenimente sportive care au avut loc în Câmpina de-a lungul anului 2019, clubul municipalității nu prea are motive de laudă sau de mândrie. În ciuda faptului că sportul continuă să aibă statut de ”Cenușăreasă”, totuși, de-a lungul anului 2019 au fost câteva evenimente sportive care au ieșit în evidență, rezultând următorul top:

1.Cupa Speranțelor Olimpice la atletism, desfășurată pe 19 octombrie la baza de la Căminul Petrol, a adus la Câmpina peste o sută de sportivi, campioni și recordmeni ai României, dar și multe personalități, atât din domeniul sportiv, cât și politic;
2.Cupa Seva la fotbal, o competiție exclusiv privată, organizată în perioada 5-7 iulie, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, a adus la Câmpina zeci de echipe și sute de copii;
3.Cupa Muscel, organizată de societatea Socercam, la baza proprie de pe platoul Muscel, pe 12 octombrie, a ajuns la eediția a VII-a; rămâne singura competiție care reunește elevi de la toate școlile și liceele din localitate, iar de la ediția din acest an, pe lângă fotbal și baschet, a găzduit și întreceri de atletism;
4.Trofeul Silva și Cupa Seva la orientare sportivă au avut loc în perioada 20-22 septembrie și au crescut în calitatea organizării și în numărul de participanți față de ediția precedentă, fiind, de asemenea, o competiție organizată de un club sportiv privat;
5.Memorialul ”Mihai Pastor” la baschet a avut loc în 2019 pe data de 7 noiembrie, la sala de sport a Liceului Energetic; este competiția cuc ea mai îndelungată tradiție din sportul câmpinean, ajungând în 2019 la ediția a XXV-a.

3858 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vlad 18.01.2020 15:01 Chiar nu interesează pe nimeni ce se întâmpla cu copiii de la secția de fotbal al CSCampina? Exista cineva care este in Comitetul Director al Clubului și care își face campanie electorală la un club privat și unde promite ca va rezolva problema terenului unde sa se pregătească. Asta n-ar fii o problema dacă s-ar implica și in soluționarea problemelor pe care CSCampina le are cu clubul respectiv. Din câte știu ,și copiii de la CSCampina au părinți și bunici care voteaza. Eu știu ca politica e “o curva” , dar chiar așa?

Sport

4153 vizualizari
05 mai 2020 12:53

Atleții de la CSS ”Istrati” Câmpina se pregătesc acasă. ”Sportul de performanță n-a murit, se antrenează în liniște”

”Sportul de performanță n-a murit, se antrenează în liniște”, ne-a spus Mihaela Marin, profesorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati”, clubul cu cele mai importante performanțe sportive din Câmpina. Atleții de aici se pregătesc individual, la domiciliu, fiind ceva mai câștigați cei care stau la casă, care au curte și pot face o parte din exerciții în aer liber. 

2302 vizualizari
05 mai 2020 11:09

Cum se pregătesc înotătorii de la Barracuda Câmpina pe.. uscat, fiecare la el acasă

Măsurile impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus au creat multe situații delicate. Una dintre acestea este cea cu care se confruntă sportivii Clubului de natație Barracuda Câmpina, care - în afara faptului că au ratat câteva competiții importante - sunt nevoiți să se pregătească fiecare la domiciliu, fără a avea la dispoziție un bazin în care să poată înota.

Alte stiri recente

1783 vizualizari
30 mai 2020 13:32

Cu mască și fără mască. Orban și miniștrii săi, la o "petrecere de birou" în sediul Guvernului

UPDATE - Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 lei pentru fumat și pentru nepurtarea măștii de protecție în spații închise, se menționează într-un comunicat de presă al Guvernului. Premierul a achitat amenda prin intermediul platformei www.ghiseul.ro.

De mai puțin de 24 de ore se ”rostogolește” în spațiul virtual o fotografie ”scăpată” din biroul premierului Ludovic Orban. Imaginea a fost recunoscută de premier ca fiind de luni, 25 mai, de la ziua sa de naștere, atunci când la sfârșitul programului a fost vizitat de câțiva colegi din Guvern, care i-au urat ”La mulți ani”, iar Orban i-a ”cinstit” cu o gustare și o băutură alcoolică. În imagine apar premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul de Externe - Bogdan Aurescu, ministrul Economiei - Virgil Popescu și ministrul Transporturilor - Lucian Bode.

4840 vizualizari
30 mai 2020 11:15

Accident pe DN1, la Bănești. Un bărbat care schimba un cauciuc a fost lovit de un autoturism

UPDATE - Traficul a revenit la normal, în jurul orei 12.15.
Sâmbătă, în jurul orei 11.00, pe DN1, pe raza comunei Bănești, a avut loc un accident de circulație mai puțin obișnuit. Un autoturism era tras pe partea dreaptă a sensului de mers Ploiești - Câmpina, iar un bărbat schimba un cauciuc al mașinii, după ce avusese pană.