Moș Crăciun și-a trimis emisarii cu cadouri pentru copiii din Poiana Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Moș Crăciun pregătește daruri pentru copiii cuminți chiar dacă este pandemie. Pot confirma acest lucru preșcolarii și elevii de la Poiana Câmpina, cei pe care ajutoarele Moșului i-au vizitat acasă, cu cadourile binemeritate.

Emisarii lui Moș Crăciun au fost reprezentanții administrației locale (primarul Sergiu Constanda, viceprimarul Ionuț Goran și consilierii locali), precum și cadrele didactice de la grădinițele din Poiana Câmpina și Bobolia și de la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu". Cadourile (în special dulciuri, dar și cărticele, acuarele și culori pentru preșcolari) au fost cumpărate din sponsorizări, pentru că Moș Crăciun are mulți prieteni la Poiana Câmpina.
Timp de opt ani, înaintea Crăciunului, reprezentanții administrației locale din Poiana Câmpina au mers la unitățile de învățământ din localitate cu cadouri pentru copii. Anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, nu s-a mai putut face același lucru. Copiii sunt acasă, școala desfășurându-se online, după cum știm cu toții. O soluție s-a găsit, totuși, pentru ca preșcolarii și elevii să-și primească darurile. Reprezentanții administrației locale și cadrele didactice s-au echipat corespunzător cu măști și mănuși de protecție, au luat cu ei chiar și sticle cu dezinfectant, au pus sacoșele cu cadouri în mașini și au mers prin toată comuna pentru a le oferi darurile copiilor. 250 de pachete cu daruri au fost oferite copiilor de la Poiana Câmpina, reușindu-se, chiar și în aceste condiții generate de pandemie, să se respecte tradiția ultimilor ani. 
Precizăm faptul că nu doar copiii au primit cadouri de la Moș Crăciun, ci și persoanele vârstnice cu venituri foarte mici, pentru care au fost pregătite pachete cu alimente de strictă necesitate.

În perioada premergătoare Crăciunului, la Poiana Câmpina se derulează și campania "Fă cun copil fericit!", campanie în cadrul căreia 13 copii din localitate (crescuți de bunici sau de un părinte singur, fără posibilități materiale) sunt "ajutați" să simtă magia Sărbătorilor de Iarnă și să aibă parte de un Crăciun fericit. 13 familii din Poiana Câmpina s-au implicat în această campanie pentru a le oferi celor 13 copii aproape tot ce își doresc. Pe lângă cadourile pentru copii sunt ajutate și familiile acestora, astfel încât Crăciunul să fie și pentru acești oameni o adevărată bucurie.

5183 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

124 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

276 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

675 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1568 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.