Strada Bobâlna, asfaltată integral. Mai sunt de rezolvat unele probleme legate de canalizarea pluvială și de reparat unele porțiuni de trotuare

Actualitate (Categoria articolului)

Strada Bobâlna din municipiul Câmpina a fost asfaltată integral, în această săptămână fiind turnat și cel de-al doilea strat, cel de uzură, pe carosabil. O echipă de muncitori se afla și astăzi, sâmbătă, 5 octombrie, la treabă, pe Bobâlna, pentru că mai sunt unele lucrări de realizat la partea de canalizare pluvială, de reparat unele porțiuni de trotuar și de retușat legăturile dintre carosabil și trotuar, în dreptul unor proprietăți private. După ce toate aceste lucruri vor fi rezolvate, se va realiza marcajul rutier pe carosabil.

Luna viitoare, în noiembrie, s-ar împlini un an de la demararea lucrării de reabilitare a Străzii Bobâlna din Câmpina. Lucrarea a început în toamna trecută, s-a întrerupt în perioada rece și a fost reluată în primăvară. Nu s-a lucrat într-un ritm tocmai satisfăcător, lucru recunoscut inclusiv de reprezentanții administrației publice locale. În prezent, n-ar mai fi prea multe lucrări de efectuat și există șanse ca firma constructoare să se încadreze în termenul limită de 10 octombrie 2019 (termen prelungit, termenul contactual inițial fiind 12 septembrie). Termenul de garanție pentru această lucrare este de trei ani, după cum a precizat primarul Horia Tiseanu, perioadă în care nu se va permite nicio intervenție la spargerea carosabilului.
Bobâlna este o stradă de 1,3 km. Lucrarea de reabilitare este executată de societatea SCDA Infrastructură SRL București și costă 2,2 milioane lei fără TVA, sumă alocată integral de la bugetul local. Așteptăm cu interes recepția tehnică a acestei lucrări.

2441 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vali 05.10.2019 18:51 Nu este prima strada reabilitata unde geiger-ele raman pozitionate la 50 cm distanta fata de borduri. Cum se va face scurgerea apelor pluviale? Dvs, cei care aprobati proiectul si receptionati lucrarile, cum acceptati asa ceva?

Actualitate

8 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.

1649 vizualizari
14 oct. 2019 20:16

Trafic deviat și stații desființate temporar în Câmpina, pe Bd. Carol I, pentru executarea lucrărilor de canalizare. Marți se asfaltează și Strada Golești

După cum vă informam la sfârșitul săptămânii trecute, de astăzi, 14 octombrie 2019, Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și Biserica de la Brazi, pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate cu fonduri europene prin HidroPrahova. Avizul de închidere a circulației este valabil până pe 8 noiembrie 2019, iar în toată această perioadă traficul rutier va fi deviat pe străzile Frații Golești și B.P. Hasdeu.

Alte stiri recente

1769 vizualizari
14 oct. 2019 22:06

Scrisoarea impresionantă a unei femei ai cărei părinți au fost uciși, către parlamentarii care au votat Legea recursului compensatoriu

1 comentarii

Maria Dumitru este o femeie din Constanța, ai cărei părinți au fost uciși cu bestialitate, în vara acestui an, de un individ eliberat din penitenciar în baza Legii privind recursul compensatoriu. Pe 9 octombrie 2019, ea le-a trimis o scrisoare parlamentarilor care au aprobat această lege controversată, cerându-le să o abroge cât mai repede. ”Vă consider părtaş la această dublă crimă şi sper ca această vină să vă urmărească până la sfârşitul vieţii, aşa cum durerea de a-mi pierde părinţii în cel mai crud mod cu putinţă va fi cu mine pentru totdeauna. Nu există noapte în care să nu mă gândesc la suferința fizică și mentală din ultimele lor minute”, scrie Maria Dumitru în scrisoarea adresată parlamentarilor.

789 vizualizari
14 oct. 2019 21:30

”Un pas către tine”, un proiect important destinat copiilor de la Centrul "Glasul Autismului" din Câmpina

Proiectul „Un pas către tine” se derulează pe parcursul a trei luni la Centrul ”Glasul Autismului” din Câmpina și își propune să valorifice potențialul copiilor cu tulburări din spectrul autist, beneficiari ai centrului menționat, prin implicarea în activități de coordonare, mișcare și sport. Acesta este cel de-al doilea proiect al Asociației "Glasul Autismului" finanțat de Kaufland în cadrul Programului START ONG, implementat de Act for Tomorrow.