Strada Bobâlna, asfaltată integral. Mai sunt de rezolvat unele probleme legate de canalizarea pluvială și de reparat unele porțiuni de trotuare

Actualitate (Categoria articolului)

Strada Bobâlna din municipiul Câmpina a fost asfaltată integral, în această săptămână fiind turnat și cel de-al doilea strat, cel de uzură, pe carosabil. O echipă de muncitori se afla și astăzi, sâmbătă, 5 octombrie, la treabă, pe Bobâlna, pentru că mai sunt unele lucrări de realizat la partea de canalizare pluvială, de reparat unele porțiuni de trotuar și de retușat legăturile dintre carosabil și trotuar, în dreptul unor proprietăți private. După ce toate aceste lucruri vor fi rezolvate, se va realiza marcajul rutier pe carosabil.

Luna viitoare, în noiembrie, s-ar împlini un an de la demararea lucrării de reabilitare a Străzii Bobâlna din Câmpina. Lucrarea a început în toamna trecută, s-a întrerupt în perioada rece și a fost reluată în primăvară. Nu s-a lucrat într-un ritm tocmai satisfăcător, lucru recunoscut inclusiv de reprezentanții administrației publice locale. În prezent, n-ar mai fi prea multe lucrări de efectuat și există șanse ca firma constructoare să se încadreze în termenul limită de 10 octombrie 2019 (termen prelungit, termenul contactual inițial fiind 12 septembrie). Termenul de garanție pentru această lucrare este de trei ani, după cum a precizat primarul Horia Tiseanu, perioadă în care nu se va permite nicio intervenție la spargerea carosabilului.
Bobâlna este o stradă de 1,3 km. Lucrarea de reabilitare este executată de societatea SCDA Infrastructură SRL București și costă 2,2 milioane lei fără TVA, sumă alocată integral de la bugetul local. Așteptăm cu interes recepția tehnică a acestei lucrări.

3002 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vali 05.10.2019 18:51 Nu este prima strada reabilitata unde geiger-ele raman pozitionate la 50 cm distanta fata de borduri. Cum se va face scurgerea apelor pluviale? Dvs, cei care aprobati proiectul si receptionati lucrarile, cum acceptati asa ceva?

Actualitate

1791 vizualizari
30 mai 2020 13:32

Cu mască și fără mască. Orban și miniștrii săi, la o "petrecere de birou" în sediul Guvernului

UPDATE - Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 lei pentru fumat și pentru nepurtarea măștii de protecție în spații închise, se menționează într-un comunicat de presă al Guvernului. Premierul a achitat amenda prin intermediul platformei www.ghiseul.ro.

De mai puțin de 24 de ore se ”rostogolește” în spațiul virtual o fotografie ”scăpată” din biroul premierului Ludovic Orban. Imaginea a fost recunoscută de premier ca fiind de luni, 25 mai, de la ziua sa de naștere, atunci când la sfârșitul programului a fost vizitat de câțiva colegi din Guvern, care i-au urat ”La mulți ani”, iar Orban i-a ”cinstit” cu o gustare și o băutură alcoolică. În imagine apar premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul de Externe - Bogdan Aurescu, ministrul Economiei - Virgil Popescu și ministrul Transporturilor - Lucian Bode.

4872 vizualizari
30 mai 2020 11:15

Accident pe DN1, la Bănești. Un bărbat care schimba un cauciuc a fost lovit de un autoturism

UPDATE - Traficul a revenit la normal, în jurul orei 12.15.
Sâmbătă, în jurul orei 11.00, pe DN1, pe raza comunei Bănești, a avut loc un accident de circulație mai puțin obișnuit. Un autoturism era tras pe partea dreaptă a sensului de mers Ploiești - Câmpina, iar un bărbat schimba un cauciuc al mașinii, după ce avusese pană.

Alte stiri recente

2160 vizualizari
30 mai 2020 10:06

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1996 vizualizari
29 mai 2020 10:20

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.