Strada Bobâlna, asfaltată integral. Mai sunt de rezolvat unele probleme legate de canalizarea pluvială și de reparat unele porțiuni de trotuare

Actualitate (Categoria articolului)

Strada Bobâlna din municipiul Câmpina a fost asfaltată integral, în această săptămână fiind turnat și cel de-al doilea strat, cel de uzură, pe carosabil. O echipă de muncitori se afla și astăzi, sâmbătă, 5 octombrie, la treabă, pe Bobâlna, pentru că mai sunt unele lucrări de realizat la partea de canalizare pluvială, de reparat unele porțiuni de trotuar și de retușat legăturile dintre carosabil și trotuar, în dreptul unor proprietăți private. După ce toate aceste lucruri vor fi rezolvate, se va realiza marcajul rutier pe carosabil.

Luna viitoare, în noiembrie, s-ar împlini un an de la demararea lucrării de reabilitare a Străzii Bobâlna din Câmpina. Lucrarea a început în toamna trecută, s-a întrerupt în perioada rece și a fost reluată în primăvară. Nu s-a lucrat într-un ritm tocmai satisfăcător, lucru recunoscut inclusiv de reprezentanții administrației publice locale. În prezent, n-ar mai fi prea multe lucrări de efectuat și există șanse ca firma constructoare să se încadreze în termenul limită de 10 octombrie 2019 (termen prelungit, termenul contactual inițial fiind 12 septembrie). Termenul de garanție pentru această lucrare este de trei ani, după cum a precizat primarul Horia Tiseanu, perioadă în care nu se va permite nicio intervenție la spargerea carosabilului.
Bobâlna este o stradă de 1,3 km. Lucrarea de reabilitare este executată de societatea SCDA Infrastructură SRL București și costă 2,2 milioane lei fără TVA, sumă alocată integral de la bugetul local. Așteptăm cu interes recepția tehnică a acestei lucrări.

3737 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Vali 05.10.2019 18:51 Nu este prima strada reabilitata unde geiger-ele raman pozitionate la 50 cm distanta fata de borduri. Cum se va face scurgerea apelor pluviale? Dvs, cei care aprobati proiectul si receptionati lucrarile, cum acceptati asa ceva?

Actualitate

2340 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2368 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

1 comentarii

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

128 vizualizari
25 apr. 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

270 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.