CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

CS Câmpina, victorie în primul meci amical la Cimişlia

- Sport -

CS Câmpina, victorie în primul meci amical la Cimişlia

Echipa de fotbal CS Câmpina a susţinut astăzi primul meci amical la Cimişlia, în Republica Moldova, acolo unde se află la invitaţia administraţiei locale din acest oraş înfrăţit cu municipiul Câmpina.

Partida a avut loc pe Stadionul "Orăşenesc" din Cimişlia, iar câmpinenii s-au impus în faţa formaţiei FC Cimişlia cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Daniel Cordoşi şi Ionuţ Burchi. Formaţia antrenată de Roberto Opatchi a încercat să aibă un cât mai util joc de verificare, care să dea jucătorilor mai multă încredere în perspectiva viitoarelor competiţii. Sâmbătă după-amiază, CS Câmpina va întâlni echipa Arsenal Cimişlia, într-un meci de minifotbal, care va avea loc de la ora 15.00, pe terenul Liceului Teoretic "Mihai Eminescu" din Cimişlia.

(Sursa foto şi video - Gazetadesud.md)


20 Oct 2017 22:05 6307 vizualizari


Comentarii


1710 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1442 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
935 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
636 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV