CS Câmpina, victorie în primul meci amical la Cimişlia

Sport (Categoria articolului)

Echipa de fotbal CS Câmpina a susţinut astăzi primul meci amical la Cimişlia, în Republica Moldova, acolo unde se află la invitaţia administraţiei locale din acest oraş înfrăţit cu municipiul Câmpina.

Partida a avut loc pe Stadionul "Orăşenesc" din Cimişlia, iar câmpinenii s-au impus în faţa formaţiei FC Cimişlia cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Daniel Cordoşi şi Ionuţ Burchi. Formaţia antrenată de Roberto Opatchi a încercat să aibă un cât mai util joc de verificare, care să dea jucătorilor mai multă încredere în perspectiva viitoarelor competiţii. Sâmbătă după-amiază, CS Câmpina va întâlni echipa Arsenal Cimişlia, într-un meci de minifotbal, care va avea loc de la ora 15.00, pe terenul Liceului Teoretic "Mihai Eminescu" din Cimişlia.

(Sursa foto şi video - Gazetadesud.md)

5508 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

12 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

421 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

Alte stiri recente

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a. 

969 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.