CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Trei tineri din Poiana Câmpina au fost reținuți de polițiști pentru furt calificat

- Social -

Trei tineri din Poiana Câmpina au fost reținuți de polițiști pentru furt calificat

Trei tineri cu vârste de 16, 20 și 22 ani, toți din comuna Poiana Câmpina, au fost reținuți duminică de polițiștii câmpineni pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cei trei sunt acuzați că, în data de 19 aprilie, au sustras mai multe bunuri în valoare de 25.000 lei din incinta unei societăți comerciale din comuna Cornu. Cei trei au fost duși la sediul Poliției Municipale Câmpina pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat a fost luată măsura reținerii acestora pentru 24 ore. 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova mai informează că tinerii urmează a fi prezentați unității de Parchet pentru luarea de măsuri preventive.

(Foto cu caracter ilustrativ)


15 May 2023 19:08 2886 vizualizari


Comentarii


76 vizualizari 25 Jul 2024 18:42 Din Kenya la... Câmpina. Părintele misionar Aurelian Herciu a celebrat Liturghia la Biserica Catolică Sf. Anton de Padova

Din Kenya la... Câmpina. Părintele misionar Aurelian Herciu a celebrat Liturghia la Biserica Catolică Sf. Anton de Padova

Părintele misionar Aurelian Herciu a celebrat Liturghia la Biserica Catolică Sf. Anton de Padova, în cadrul slujbei de duminică, 21 iulie. 

citeste mai mult
101 vizualizari 25 Jul 2024 17:27 ”Scuzele nu schimbă realitatea!”, campanie a Poliției pentru combaterea violenței în familie

”Scuzele nu schimbă realitatea!”, campanie a Poliției pentru combaterea violenței în familie

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au inițiat campania ”Scuzele nu schimbă realitatea!”, dedicată combaterii violenței în familie și protejării victimelor acestui grav fenomen.

citeste mai mult
346 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
681 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV