Trei tineri din Poiana Câmpina au fost reținuți de polițiști pentru furt calificat

Social (Categoria articolului)

Trei tineri cu vârste de 16, 20 și 22 ani, toți din comuna Poiana Câmpina, au fost reținuți duminică de polițiștii câmpineni pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cei trei sunt acuzați că, în data de 19 aprilie, au sustras mai multe bunuri în valoare de 25.000 lei din incinta unei societăți comerciale din comuna Cornu. Cei trei au fost duși la sediul Poliției Municipale Câmpina pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat a fost luată măsura reținerii acestora pentru 24 ore. 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova mai informează că tinerii urmează a fi prezentați unității de Parchet pentru luarea de măsuri preventive.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2712 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

874 vizualizari
29 feb. 2024 18:50

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova organizează în acest an mai multe cursuri gratuite pentru șomeri

În cursul anului 2024, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Prahova organizează mai multe cursuri de calificare, gratuite, pentru șomeri. 

1663 vizualizari
28 feb. 2024 20:47

“Dar din inimă de copil”, o nouă ediție a Târgului de Mărțișoare organizat la Școala Gimnazială “B.P. Hasdeu” Câmpina

Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu" din Câmpina păstrează tradiția și a organizat și în acest an Târgul de Mărțișoare “Dar din inimă de copil”. Un eveniment caritabil, pentru care se mobilizează toată lumea - copii, părinți, bunici, cadre didactice. Ca în fiecare an, banii strânși la Târgul de Mărțișoare sunt donați pentru un caz umanitar.

Alte stiri recente

587 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

774 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.