Poliția Locală Câmpina a prins un bărbat de 65 de ani, băut, care nu a oprit la semnal, a fugit de polițiști și a intrat cu mașina într-un stâlp

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri seară, în jurul orei 20.00, în municipiul Câmpina, la intersecția Bulevardului Carol I cu străzile Pictor Grigorescu și Oituz, un echipaj al Poliției Locale a observat un autoturism care staționa chiar în sensul giratoriu. Agenții Poliției Locale au încercat să-l atenționeze pe conducătorul auto că trebuie să părăsească intersecția, dar în momentul în care s-au apropiat de mașină, bărbatul aflat la volan a avut un comportament suspect, ceea ce i-a determinat pe polițiști să-i ceară să se legitimeze. A fost momentul în care conducătorul auto a demarat în trombă.

Echipajul Poliției Locale l-a urmărit pe bărbat. Acesta a mers spre Cartierul Câmpinița, a virat la dreapta pe străduța care coboară spre Lacul Bisericii, nu a oprit la "stop", a urcat apoi pe Strada I.H. Rădulescu, și-a continuat drumul șovăielnic, urcând din când în când și pe trotuar până când a intrat într-un stâlp de beton aflat la intersecția cu Strada Anotimpului. Atunci, unul dinte agenții Poliției Locale a reușit să îl imobilizeze pe șofer. L-a încătușat și a solicitat sprijinul colegilor de la Poliția Municipiului Câmpina. La sosirea acestora, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, bărbatul în vârstă de 65 de ani, din Câmpina, s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor și a provocat un accident de circulație.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3420 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mototoi 27.02.2020 19:14 Bravo Politia Locala !

Actualitate

1244 vizualizari
29 mar. 2020 22:30

Cele patru ordine emise de Raed Arafat pentru sistemul medical în perioada stării de urgență

Ministrul secretar de stat Raed Arafat a prezentat situația existentă duminică seara, în România, în privința pandemiei de coronavirus: 1,815 cazuri confirmate de infectare, 206 persoane vindecate, 43 decese, 770 persoane internate, dintre care 52 la Terapie Intensivă. De asemenea Raed Arafat a anunțat că a emis patru ordine ale comandantului acțiunii privind unele reguli pentru personalul medical și privind înființarea unui nou spital militar de campanie la Constanța.

1436 vizualizari
29 mar. 2020 21:46

Principalele prevederi Ordonanței Militare nr.4: plafonarea prețurilor la utilități, sarcini noi pentru administrațiile locale, amenzi mai mari pentru nerespectarea măsurilor stabilite

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a prezentat duminică seară prevederile Ordonanței Militare nr.4/2020, emisă chiar astăzi și care urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Vă prezentăm în continuare principalele prevederi ale noului act normativ, cu precădere cele care interesează direct populația.

Alte stiri recente

99 vizualizari
30 mar. 2020 09:38

Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se ”trăiește” pandemia de coronavirus în... Zaragoza, Spania

În urma tot mai multor mesaje ale unor cititori, inclusiv din afara țării, prezentăm, în serial, modul în care simt, trăiesc, înfruntă pandemia de coronavirus câmpineni aflați peste hotare. Ești din Câmpina și stai în Diaspora - cum se "trăiește" pandemia de coronavirus în orașul tău, aceasta este denumirea noului serial care va cuprinde povești adevărate, triste, dar adevărate, de la rude, prieteni (reali sau doar virtuali), cunoscuți, apropiați, oameni care se află departe de Câmpina și care au dorit să spună, să comunice, să transmită, într-un fel sau altul, mesaje celor de acasă. Dacă sunteți într-o asemenea situație sau cunoașteți câmpineni aflați în afara granițelor și care vor să ne spună cum se simte pandemia de coronavirus în orașul lor, îi așteptăm să ne transmită gândurile lor pe pagina noastră de Facebook - CampinaTV sau la adresa de e-mail: tv.online.campina@gmail.com.

65 vizualizari
30 mar. 2020 09:09

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 martie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.