Festivalul Tineretului, un eveniment dedicat tinerilor talentați ai Câmpinei

Social (Categoria articolului)

Festivalul Tineretului a ajuns cu succes la cea de-a XVI-a ediție. Preselecțiile s-au desfășurat în zilele de 5 și 10 octombrie la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes și la ele au participat peste 80 de concurenți talentați din toate școlile și liceele câmpinene, care au pregătit diverse momente artistice, pornind de la muzică rock, jazz sau R&B, la teatru și dansuri.

În gala finală, care se va desfășura pe 24-25 noiembrie, ora 17.00, la Casa Tineretului, pe scenă vor avea loc 34 de reprezentații artistice, la secțiunile de muzică, dans și teatru. "Așteptam un public cât mai mare pentru a-și susține favoriții", spune Florin Predescu, președintele Fundației Zamolxes.
Pregătirile sunt în toi, iar emoțiile cresc pe măsură ce evenimentul de apropie. "Concurenții repetă din greu pentru a pregăti momente de senzație. Împreună cu voluntarii noștri lucrăm la promovarea evenimentului și pregătirea decorului și a detaliilor logistice, pentru a ne asigura că totul va decurge cât mai bine și toată lumea de va bucura de o experiență inedită", a mai afirmat Florin Predescu.
Proiectul "Festivalul Tineretului", ediția a XVI-a, este realizat cu sprijinul Primăriei municipiului Câmpina și Consiliului Local al municipiului Câmpina.

2376 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

813 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

2443 vizualizari
21 feb. 2024 18:46

Pentru prima dată, moaștele Sf. Cuvios Dimitrie cel Nou ajung la Câmpina

1 comentarii

Luni, 4 martie 2024, va fi o zi de mare însemnătate pentru creștinii din Protoieria Câmpina - pentru prima dată în istorie, moaștele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou părăsesc Bucureștiul și vor fi aduse în mai multe localități din Prahova, inclusiv la Câmpina.

Alte stiri recente

599 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

182 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.