Festivalul Tineretului, un eveniment dedicat tinerilor talentați ai Câmpinei

Social (Categoria articolului)

Festivalul Tineretului a ajuns cu succes la cea de-a XVI-a ediție. Preselecțiile s-au desfășurat în zilele de 5 și 10 octombrie la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes și la ele au participat peste 80 de concurenți talentați din toate școlile și liceele câmpinene, care au pregătit diverse momente artistice, pornind de la muzică rock, jazz sau R&B, la teatru și dansuri.

În gala finală, care se va desfășura pe 24-25 noiembrie, ora 17.00, la Casa Tineretului, pe scenă vor avea loc 34 de reprezentații artistice, la secțiunile de muzică, dans și teatru. "Așteptam un public cât mai mare pentru a-și susține favoriții", spune Florin Predescu, președintele Fundației Zamolxes.
Pregătirile sunt în toi, iar emoțiile cresc pe măsură ce evenimentul de apropie. "Concurenții repetă din greu pentru a pregăti momente de senzație. Împreună cu voluntarii noștri lucrăm la promovarea evenimentului și pregătirea decorului și a detaliilor logistice, pentru a ne asigura că totul va decurge cât mai bine și toată lumea de va bucura de o experiență inedită", a mai afirmat Florin Predescu.
Proiectul "Festivalul Tineretului", ediția a XVI-a, este realizat cu sprijinul Primăriei municipiului Câmpina și Consiliului Local al municipiului Câmpina.

2247 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2312 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2278 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

233 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

437 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.