Incendiu la Câmpina, la două case din cartierul Câmpinița. Cinci persoane au fost evacuate

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE 16.50 - Incendiul a fost lichidat. Una dintre autospeciale s-a retras la bază, celelalte echipaje de pompieri intervin pentru înlăturarea efectelor incendiului.
 
În cartierul Câmpinița din municipiul Câmpina a avut loc sâmbătă după-amiază un incendiu puternic, în urma căruia au ars două case, în suprafață de 150mp și 120mp, precum și mai multe anexe gospodărești, iar cinci persoane au fost evacuate, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Incendiul a izbucnit la două case situate pe Bulevardul Carol I, chiar în apropiere de intersecția cu Strada Dr. Constantin Istrati. La fața locului, potrivit aceleiași surse, inițial s-au deplasat două autospeciale de stingere, însă a fost nevoie de o suplimentare a efectivelor cu alte trei mașini de stingere. Circulația în zonă se desfășoară cu dificultate, la fața locului fiind prezente și echipaje ale Poliției și Poliției Locale.
Deocamdată, nu se cunoaște cauza incendiului, dar - aproape sigur - cinci oameni au rămas fără casele lor, pagubele materiale fiind însemnate. Vom reveni.

8662 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • eu 17.08.2019 18:57 1 daca tot prezinta ce se intampla in Campina cei de la CampinaTV ar fi bine sa prezinte corect si sa numai abereze 2 nu este nici o casa arsa, sunt numai anexe si cateva cotete de animale arse in totalitate... 3 de unde stiu? pentru ca una dintre curile unde a ars este curtea mea!!! 4 interventia celor de ISU a fost exemplara. 5 de asemenea vreau sa ii multumesc baiatului care a sarit sa ajute atat pe noi cat si pe pompieri
  • Admin 18.08.2019 08:30 Să știți că nu inventăm. Informațiile din articol sunt transmise oficial de ISU Prahova, o să le regăsiți în toată media. În altă ordine de idei, ne bucurăm că sunteți bine, că intervenția pompierilor a fost exemplară și că există oameni care dau dovadă de spirit civic și sar în sprijinul celorlalți.

Actualitate

1222 vizualizari
19 sept. 2019 12:49

Restricții de circulație pe Bulevardul Carol I și unele străzi adiacente în perioada Festivalului "Serbările Toamnei" Câmpina 2019

Primăria Câmpina anunță că de vineri, 20 septembrie, ora 17.30 și până luni, 23 septembrie, ora 7.00, vor fi instituite unele restricții în privința traficului rutier, cu ocazia desfășurării celei de-a XII-a ediții a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment care se va desfășura pe Bulevardul Carol I, în zona Parcului Trandafirilor (notariate).

1502 vizualizari
19 sept. 2019 12:27

O listă lungă de nereguli la modernizarea Parcului de la Soldat. Termenul de remediere - 23 octombrie 2019

Miercuri, 18 septembrie 2019, era programată recepția lucrărilor de modernizare a Parcului de la Soldat, adică a Parcului Regele Mihai I, denumirea oficială. Numai că, în lipsa dirigintelui de șantier, Sorin Alupoaie, care a anunțat că este bolnav, recepția s-a transformat într-o simplă inspecție la care au participat viceprimarul Adrian Pițigoi și mai mulți reprezentanți ai ADPP, precum și reprezentantul firmei constructoare – Construct Edil SRL Câmpineanca, județul Vrancea. Ce a rezultat în urma inspecției? O lista lungă de neconformități pe care constructorul va trebui să le remedieze până la 23 octombrie 2019.

Alte stiri recente

594 vizualizari
19 sept. 2019 18:47

Mai mult de jumătate dintre unitățile de învățământ din Prahova nu au paza asigurată

În județul Prahova există 630 unități de învățământ public: 62 licee, 260 școli gimnaziale și 308 grădinițe. Doar 48,4% din acestea au paza asigurată fie cu paznici angajați individual, fie cu societăți de protecție și pază. Dintre unitățile de învățământ la care există pază, 58,4% sunt în mediul urban, iar 31,6% sunt în mediul rural. Aceste informații au fost prezentate astăzi, la ședința Colegiului Prefectural al Județului Prahova, de către conducerea Inspectoratului Județean de Poliție.

2080 vizualizari
19 sept. 2019 16:31

Locuitorii din Melicești – Telega, permanent în alertă din cauza urșilor care le intră în gospodării și le ucid animalele

Locuitorii din satul Melicești, comuna Telega, sunt în stare de alertă maximă, după ce urșii le-au intrat în gospodării și le-au mâncat oile. Oamenii sunt speriați, mai ales că mulți dintre ei au copii care pleacă și vin de la școală, existând riscul ca urșii să le apară oricând în față.