Incendiu la Câmpina, la două case din cartierul Câmpinița. Cinci persoane au fost evacuate

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE 16.50 - Incendiul a fost lichidat. Una dintre autospeciale s-a retras la bază, celelalte echipaje de pompieri intervin pentru înlăturarea efectelor incendiului.
 
În cartierul Câmpinița din municipiul Câmpina a avut loc sâmbătă după-amiază un incendiu puternic, în urma căruia au ars două case, în suprafață de 150mp și 120mp, precum și mai multe anexe gospodărești, iar cinci persoane au fost evacuate, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Incendiul a izbucnit la două case situate pe Bulevardul Carol I, chiar în apropiere de intersecția cu Strada Dr. Constantin Istrati. La fața locului, potrivit aceleiași surse, inițial s-au deplasat două autospeciale de stingere, însă a fost nevoie de o suplimentare a efectivelor cu alte trei mașini de stingere. Circulația în zonă se desfășoară cu dificultate, la fața locului fiind prezente și echipaje ale Poliției și Poliției Locale.
Deocamdată, nu se cunoaște cauza incendiului, dar - aproape sigur - cinci oameni au rămas fără casele lor, pagubele materiale fiind însemnate. Vom reveni.

9124 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • eu 17.08.2019 18:57 1 daca tot prezinta ce se intampla in Campina cei de la CampinaTV ar fi bine sa prezinte corect si sa numai abereze 2 nu este nici o casa arsa, sunt numai anexe si cateva cotete de animale arse in totalitate... 3 de unde stiu? pentru ca una dintre curile unde a ars este curtea mea!!! 4 interventia celor de ISU a fost exemplara. 5 de asemenea vreau sa ii multumesc baiatului care a sarit sa ajute atat pe noi cat si pe pompieri
  • Admin 18.08.2019 08:30 Să știți că nu inventăm. Informațiile din articol sunt transmise oficial de ISU Prahova, o să le regăsiți în toată media. În altă ordine de idei, ne bucurăm că sunteți bine, că intervenția pompierilor a fost exemplară și că există oameni care dau dovadă de spirit civic și sar în sprijinul celorlalți.

Actualitate

286 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția. 

571 vizualizari
20 feb. 2020 09:26

Transportul public local, tot pe mâna Eliro. Primăria Câmpina va prelungi prin act adițional contractul care expiră în această primăvară

Transportul public local este un subiect de care s-a tot scris și vorbit în Câmpina în ultimii ani, mai ales după ce a apărut oportunitatea ca administrația locală să acceseze fonduri europene pentru un serviciu de transport public modern, european, ecologic, cu autobază proprie, cu multe facilități legate de infrastructură, inclusiv fonduri de modernizarea unor străzi incluse pe traseele locale de transport public. Despre această șansă a modernizării transportului public noi am scris de nenumărate ori, încă de la lansarea axei de finanțare europeană, în septembrie 2017, dar, din păcate, Primăria Câmpina a reacționat mult prea târziu și a ratat primul... tren. S-a trezit în vara lui 2019, când UE a prelungit termenul pentru depunerea cererilor de finanțare pe axa respectivă și s-a apucat de treabă.

Alte stiri recente

1121 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2388 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.