CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Incendiu la Câmpina, la două case din cartierul Câmpinița. Cinci persoane au fost evacuate

- Actualitate -

Incendiu la Câmpina, la două case din cartierul Câmpinița. Cinci persoane au fost evacuate

UPDATE 16.50 - Incendiul a fost lichidat. Una dintre autospeciale s-a retras la bază, celelalte echipaje de pompieri intervin pentru înlăturarea efectelor incendiului.
 
În cartierul Câmpinița din municipiul Câmpina a avut loc sâmbătă după-amiază un incendiu puternic, în urma căruia au ars două case, în suprafață de 150mp și 120mp, precum și mai multe anexe gospodărești, iar cinci persoane au fost evacuate, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Incendiul a izbucnit la două case situate pe Bulevardul Carol I, chiar în apropiere de intersecția cu Strada Dr. Constantin Istrati. La fața locului, potrivit aceleiași surse, inițial s-au deplasat două autospeciale de stingere, însă a fost nevoie de o suplimentare a efectivelor cu alte trei mașini de stingere. Circulația în zonă se desfășoară cu dificultate, la fața locului fiind prezente și echipaje ale Poliției și Poliției Locale.
Deocamdată, nu se cunoaște cauza incendiului, dar - aproape sigur - cinci oameni au rămas fără casele lor, pagubele materiale fiind însemnate. Vom reveni.


17 Aug 2019 16:21 10168 vizualizari



Comentarii






  • 18.08.2019 08:30 Admin Să știți că nu inventăm. Informațiile din articol sunt transmise oficial de ISU Prahova, o să le regăsiți în toată media. În altă ordine de idei, ne bucurăm că sunteți bine, că intervenția pompierilor a fost exemplară și că există oameni care dau dovadă de spirit civic și sar în sprijinul celorlalți.
  • 17.08.2019 18:57 eu 1 daca tot prezinta ce se intampla in Campina cei de la CampinaTV ar fi bine sa prezinte corect si sa numai abereze 2 nu este nici o casa arsa, sunt numai anexe si cateva cotete de animale arse in totalitate... 3 de unde stiu? pentru ca una dintre curile unde a ars este curtea mea!!! 4 interventia celor de ISU a fost exemplara. 5 de asemenea vreau sa ii multumesc baiatului care a sarit sa ajute atat pe noi cat si pe pompieri
471 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2552 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2664 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1502 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV