CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Poiana Câmpina sunt toaletaţi copacii pentru evitarea riscurilor în caz de furtuni

- Actualitate -

La Poiana Câmpina sunt toaletaţi copacii pentru evitarea riscurilor în caz de furtuni

Ploile puternice, însoţite de intensificări ale vântului au creat unele probleme la Poiana Câmpina, cel mai recent şi mai grav caz fiind cel de pe 8 august, atunci când în apropierea Gării Câmpina, o ramură groasă dintr-un copac s-a prăbuşit peste o maşină. Acum, administraţia locală a decis extinderea toaletării copacilor, astfel încât să fie evitate pe cât posibil orice neplăceri cauzate de posibile viitoare furtuni.

În acest context, zilele trecute, au fost tăiaţi şi toaletaţi copacii de pe segmentul situat între stadionul "Fortuna" şi Gara Câmpina, în jurul Parcului "Mareşal Alexandru Averescu". Mai multe plute au fost tăiate (cele uscate), altele au fost toaletate, astfel încât riscurile să fie minimalizate. De altfel, săptămâna trecută, la ultima ploaie mai puternică, în această zonă o ramură dintr-un plop s-a rupt şi a căzut peste firele de electricitate, cauzând oprirea alimentării cu energie electrică pentru întreaga zonă. Acum, în colaborare cu reprezentanţii Electrica, administraţia locală a toaletat copacii cu risc de prăbuşire sau din care se puteau desprinde ramuri.

Citiţi şi O ramură groasă dintr-un copac a căzut peste o maşină parcată în faţa Gării Câmpina


29 Aug 2018 09:15 4183 vizualizari


Comentarii


773 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
417 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
916 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4215 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV