CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

20 de elevi de la Liceul Energetic din Câmpina beneficiază de burse acordate de compania TenarisSilcotub

- Actualitate -

20 de elevi de la Liceul Energetic din Câmpina beneficiază de burse acordate de compania TenarisSilcotub

300 de elevi din țară, din localități unde există fabrici ale Tenaris Silcotub, primesc burse din partea companiei. Este vorba despre elevi care învață la licee tehnice, printre ei aflându-se și 20 de elevi de la Liceul Tehnologic Energetic din Câmpina. După cum se știe deja, aici, la Câmpina, Tenaris deține (din 2012) Fabrica de prăjini de pompare.

Programul de burse acordate de TenarisSilcotub a ajuns la cea de-a 12-a ediție și de această dată bursele s-au acordat în baza a două criterii principale, rezultatele școlare din anul de studiu anterior (2019/2020) și situația socio-economică a fiecărui aplicant. Compania își dorește, astfel, ca sprijinul să meargă spre acei elevi care au nevoie nu doar de motivare, ci și de acoperirea unor nevoi care, în contextul actual, au devenit mai stringente. „Prin acest program de burse suntem alături de elevii care își doresc să studieze în domeniul tehnic, au rezultate bune la învățătură și au nevoie de suport. Ne dorim ca bursa TenarisSilcotub să fie imboldul necesar pentru formarea unei noi generații de tehnicieni, care să-și profeseze cu plăcere meseriile învățate,” spune Codruța Hodrea, manager în relația cu comunitatea TenarisSilcotub.
Bursa Tenaris este în valoare de 1.800 lei pentru fiecare elev, iar pe lângă Liceul Energetic din Câmpina în program mai sunt incluse: colegiile tehnice ”Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău și “Iuliu Maniu” din Șimleu Silvaniei, liceele tehnologice “Octavian Goga” din Jibou și „Mihai Viteazu” din Zalău și Liceul Danubius din Călărași.

„Bursa înseamnă în primul rând o întărire a motivației mele în drumul pe care am pornit. Mi-a permis să achiziționez un nou laptop, iar asta mă va ajuta pe tot parcursul anului, pentru orele online și nu doar. Îmi doresc să continui să studiez în domeniul tehnic, sper să ajung inginer electronist și să pot să mă număr printre cei care vor dezvolta tehnologia viitorului,” a declarat una dintre bursierele din Câmpina, Rodica Duricu, elevă a Liceului Tehnologic Energetic. 
TenarisSilcotub susține învățământul tehnic prin intervenții care sunt direcționate către elevi, profesori, infrastructură și cunoștințe tehnice. Din toamna anului trecut, compania a reluat online proiectele de dezvoltare pentru cadrele didactice din liceele tehnice, prin Tech Teach League, un program care le oferă acces la noi metode de predare și de relaționare cu noile generații de elevi.

(Fotografiile ne-au fost puse la dispoziție de TenarisSilcotub, cele două cu elevi în laborator fiind realizate înainte de criza COVID).


03 Feb 2021 12:08 5481 vizualizari



Comentarii






2495 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2595 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1441 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5343 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV